ТМ Горянка & Дари Карпат спеціалізується на виробництві масло-жирової продукції, твердого сиру та сирного продукту, молока, кефіру, сметани, сметанного продукту, творога і творожної маси.
Наша продукція випускається під такими торговими марками: «Дари Карпат», «Подільське» та «Драгомир». Також ми працюємо за програмою «Private Label».
За час існування на ринку наша компанія уклала і успішно реалізувала довгострокові контракти з провідними роздрібними мережами України (в т.ч. Ашан, Фуд-Ком, Аванта, Варус, АТБ).
Якість продукції відповідає вимогам і державним стандартам, що підтверджено сертифікатами. Все обладнання нове та сучасне, відповідає належним нормам.
Ми є компанією, яка динамічно розвивається, та вдосконалює виробничі процеси.
Основними цінностями нашої компанії є дружній колектив професіоналів, яких об’єднує спільна справа — виробництво та продаж якісного продукту.
Наше підприємство цінує своїх співробітників, вважаючи їх невід’ємною складовою стрімкого розвитку компанії, надає можливість для кар’єрного зростання та створює комфортні умови роботи, які дозволяють співробітникам реалізовувати свій професійний потенціал.
Наші виробничі потужності знаходяться в селі Драгомирчани (Івано-Франківська область). вул. Миру 66.
Отзывы о работе в Дари Карпат, зарплаты