Далгакиран Компрессор Украина

Далгакиран Компрессор Украина

Dalgakiran — поставки и техническое обслуживание промышленного оборудования. Компрессоры, промышленный холод, генераторы, насосы.

Отзывы о работе в Далгакиран Компрессор Украина, зарплаты

1. 7 февраля 2025

Працюю в Далгакиран вже більше року, чудесна компанія, дуже гарний колектив. Компанія намагається зробити все для забезпечення комфортних умов своїм співробітникам. Надає безкоштовний трансфер до метро, та безкоштовні обіди, а також організовує спортивне дозвілля, і підтримує співробітників у їх спортивних захопленнях!

2. 30 августа 2023

Конторка в якій заробляти можуть лиш регіональні керівники, західний філіал, шлімазл дозволяє собі називати «рогулями» з супутніми іменниками та займенниками працівників львівського підрозділу.

1. 6 февраля 2025

Ми цінуємо зворотний зв’язок і завжди відкриті до конструктивного діалогу. Далгакиран компресор Україна – це компанія, яка будує свою діяльність на засадах професіоналізму, рівноправності та взаємоповаги. Якщо у вас є конкретні зауваження чи пропозиції щодо покращення роботи компанії, ми завжди готові вислухати їх. Ви можете зв’язатися з нами для обговорення питання у конструктивному форматі електронною поштою [email protected]

3. 12 января 2023

компания неплохая, но местное руководство вас обязательно кинет.

1. 6 февраля 2025

Дякуємо за ваш відгук! Далгакиран компресор Україна – це компанія, яка цінує прозорість, відповідальність і довіру у відносинах зі співробітниками та партнерами.

Якщо у вас виникли будь-які питання чи ситуації, які потребують уваги, ми завжди готові розглянути їх та знайти рішення. Ми відкриті до діалогу – ви можете звернутися до нас за електронною адресою [email protected].
      Дякуємо за зворотний зв’язок!

Добавьте зарплату в компании Далгакиран Компрессор Украина

Добавить отзыв о работодателе Далгакиран Компрессор Украина

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Далгакиран Компрессор Украина?