Quest time
Отзывы о работодателях Услуги, разноеQuest timeМережа квест-кімнат у місті Дніпро Останній Вибій Сердце Океану Капелюх Фокусника Небезпечний Рейс Протеже Франка з актором Дитячі майстер-класи ЄвробезпекаОхоронна компанія ІСМ-ТрейдКомпанія займається сервісним обслуговуванням корпоративних і роздрібних клієнтів у Київській, Дніпропетровській і Донецькій областях з 2008 року. Надаємо послуги в сфері кондиціонування і вентиляції, холодильного обладнання. SA OrganisationSA Organisation — це про сцену, світло, звук і тих, хто робить вистави та концерти можливими. Ми займаємося управлінням театральних і концертних залів: слідкуємо, щоб усе працювало, сцена була готова, а глядачі отримали хороший досвід. Наша робота — це багато організації та технічних моментів, які залишаються за лаштунками. Ми погоджуємо розклади, контролюємо техніку, координуємо команди […] CDM Engineering UkraineПослуги: -проектування -закупівель -розробки інженерних рішень та управління проектами — повний спектр екологічних послуг . Old PressПро компанію Old Press Old Press — це міжнародний проєкт, що народився у Львові та Одесі, та дарує людям яскраві емоції та цінні спогади. Ми прагнемо змінити світ на краще, роблячи кожного трохи щасливішим. Що ми робимо Протягом 5 років ми створюємо унікальні «миттєві газети» в шести країнах Європи, успішно виходячи на міжнародний ринок. Наші […] Шеврон ГазТОВ «Шеврон Газ» производитель технических газов. Бодігард УкраїнаКомпанія «БОДІГАРД УКРАЇНА» займається охороною житлових комплексів на етапі будівництва та експлуатації. АсгарТОВ «АСГАР» працює на ринку України з 2009 року. Компанія зарекомендувала себе на ринку охоронних послуг, як стабільний та надійний партнер. У своїй діяльності орієнтуються на потреби клієнта та завжди намагаються надати послугу гідної якості.Компанія «АСГАР» застосовує всі можливості в забезпеченні надійної фізичної охорони Ваших об’єктів з чітким контролем охоронців під час несення служби: безпосереднім […] Тандем-ПаллетКомпанія 11 років займається сервісом дерев’яних піддонів (ремонт, купівля, продаж). Ми цінуємо Ваш час і прагнемо до постійного розвитку та адаптації до динамічно мінливих вимог ринку, тому гарантовано пропонуємо: Економію Наша компанія запропонує вам адекватну ціну на ринку, за необхідну вами якість піддонів Зручну форму оплати Індивідуальний підхід до кожного клієнта Якість Висока якість і […] Джерман Тулз ІнспекшенТОВ «ДЖЕРМАН ТУЛЗ ІНСПЕКШЕН» розпочало свою діяльність з 2015 року та надає послуги з неруйнівного контролю у наступних галузях: нафтогазова агропромислова хімічна харчова енергетична будівництво морські перевезення Компанія здійснює повну перевірку наступних об’єктів: бурові вежі, наземне та підземне бурове обладнання (бурові труби, вибійні двигуни, комплектуючі низу бурильної колони, талева та насосна системи), нафтові та газові […] КомсітіНадання послуг з водопостачання, водовідведення, вивозу сміття, обслуговування будинків і тд. Пума СекьюритиОсновним принципом роботи є висока якість охоронних послуг. Завдяки досвіду роботи співробітників, наше приватне охоронне підприємство гарантує надійність пропонованих послуг в галузі охорони життя і діяльності клієнта незалежно від складності і типу виконуваної роботи. Ваер УкраинаОсновные направления деятельности нашей компании это продажа, аренда, сервисное обслуживание, поставка запчастей и комплектующих для погрузочной и складской техники Toyota, Still, Hyster, Nissan, Komatsu и других. Мы — стремительно развивающаяся компания единомышленников с большим опытом и знаний в своей сфере деятельности. Damiana Model ManagementМи — агентство з управління моделями, яке спеціалізується на допомозі моделям у пошуку роботи за кордоном у співпраці з провідними світовими агентствами. Наша місія — виявляти та підтримувати таланти, створюючи для них можливості працювати на міжнародній арені моди. Ми співпрацюємо з престижними агентствами, забезпечуючи нашим моделям професійний розвиток, успішні контракти та глобальну впізнаваність. Наша команда […] UA-SystemsНаше підприємство спеціалізується на галузі розробки, впровадження та атестації комплексу програмно-технічних засобів автоматичних систем управління (АСУ) промисловими об’єктами та технологічними процесами. У процесі роботи ми розробляємо нові напрями, удосконалюємося, прагнемо знаходити раціональні рішення, передбачати зміни, зрозуміти їхню суть, знайти вірні способи дій. Наші принципи роботи — якість, надійність, суворе дотримання встановлених термінів, оптимальні техніко-економічні рішення, […] Безан-2Ми не робимо гучних заяв про безпеку — ми просто працюємо так, щоб усе було спокійно. «БЕЗАН-2» займається охороною бізнесу, приватних об’єктів, територій та подій. Ми забезпечуємо порядок там, де він потрібен найбільше, і робимо це без зайвого шуму. Наші працівники слідкують за тим, щоб усе залишалося під контролем — від фізичної охорони до відеоспостереження […] ЕкопереробкаПрибирання комерційних приміщень FunZoneУ FunZone ми пропонуємо різноманітні розваги для всієї родини: від атракціонів до ігрових майданчиків. Наша мета — зробити ваш відпочинок незабутнім і веселим. У нас ви знайдете захоплюючі ігри, тематичні зони та комфорт для всіх відвідувачів. |