Bizemigrant
Отзывы о работодателях СтроительствоBizemigrantБудуємо будинки в Польщі, Німеччині, Бельгії. Імпорт-експорт, бізнес за кордоном, консалтингові послуги. Блан ИнжинирингВІДНОВЛЕННЯ, Проектування, будування, ремонт будівель та інфравструктури. Реал Капітал БудРЕАЛ КАПІТАЛ БУД — будівельна компанія, яка надає повний спектр послуг з будівництва та реконструкції: офісних приміщень, складів, промислових об’єктів, а також готелів, ресторанів, ТРЦ та медичних закладів по всій території України. В нас чималий досвід з виконання високоякісних робіт для провідних компаній в аграрному секторі. Найголовнішою нашою перевагою є бездоганна якість виконання робіт та […] Д-Групп КонстракшнКомпанія працює в сфері будівнцтва МБК Сінергія«Монтажно-будівельна компанія Сінергія» утворилася в 2013 році в результаті об’єднання зусиль трьох талановитих однодумців, всією душею люблячих свою справу, для досягнення глобальних цілей: — виконувати масштабні проекти в енергетичній сфері, компетентно, якісно і у встановлені терміни; — робити енергосистему нашої країни ефективніше, екологічніше та надійніше; — розвивати галузь промислового та цивільного будівництва. Основою успіху нашої […] Well BudГрупа компаній, що займається будівництвом житлових та комерційних проектів КонсултекТОВ «Консултек» проектна компанія, представництво канадської комапінії Consultec ltd. Ми займаємося проектування промислових об’єктів. Kos CorporationКомпанія Kos Corporation займається наданням комплексних інвестиційних, девелопментських, а також міжнародних послуг. Наші фахівці використовують новітні технології, креативний підхід і гарантують результат який перевершує Ваші очікування. Основними послугами є: Управління проектами; Девелопмент; Проектування; Будівництво; Управління; Інвестиції; Юридичні послуги; Аудит проектів. Lids engineeringЩо таке LIDS? Якщо коротко, ми ліфтова компанія нового покоління, з інноваційним підходом до своїх партнерів, з власною командою інженерів та електромеханіків, що здійснюють професійний монтаж ліфтів, пусконалагоджувальні роботи та високоякісне сервісне обслуговування ліфтів будь-якої складності. Хто ми такі? Ми є офіційними партнерами та прямими постачальниками турецьких ліфтів та комплектуючих таких брендів як HAS ELEVATOR […] GazdaКожен об’єкт будівельної компанії «GAZDA» — відображення сучасності та якості. Більше 10 років плідної праці на ринку нерухомості та більш ніж 1500 квартир зданих в експлуатацію. Теплобуд-230Будівництво Архиматика9,4 млн м² житлових і громадських будівель 1,9 млн м² побудовано і введено в експлуатацію за нашими проектами 270 професіоналів у команді 16 років практики Архіматика — це команда практиків, архітекторів, інженерів і новаторів. Компанія розробляє практичні рішення, які відповідають цілям клієнтів, розвивають міське середовище і збільшують рентабельність проекту. Архіматика спеціалізується на розробці великих житлових […] ShaftLine ShippingSHAFTLINE SHIPPING LTD та RENOSKILL — це міжнародні проекти, які активно розвиваються у двох сферах: судноремонт (marine services) та будівельно-ремонтні послуги (renovation). Наша місія — надавати клієнтам якісні, швидкі та надійні послуги в усьому світі. Ми працюємо з портами, судновласниками, забудовниками та приватними клієнтами в Австралії, Туреччині, Європі та інших регіонах. Пмк-77будівництво Alldes«ALLDES» — повна назва компанії — Acoustic Light Laser Design! Ідею створення компанії було закладено 1992 року. Протягом 30 років ми жодного разу не змінювали напрямок діяльності та сегмент ринку. Сьогодні ми впевнено можемо заявити — Ми високо компетентна компанія у своїй справі. Основні напрямки діяльності: Дизайн. проектування, встановлення, технічне обслуговування світлового, звукового обладнання, спец. […] ВудбудпромКомпанія ВудБудПром, являється ексклюзивним представником на території України торгових марок American Wood Oil (США), Vincents Polyline(Латвія), MITOL (Словенія), та офіційним представником Borma Wachs (Италия). Компанія працює в сфері деревообробки та пропонує професійні рішення для обробки, захисту та декоративного покриття виробів з деревини. Наша місія донести до виробників та кінцевого споживача економічно вигідні, зручні у використанні […] Сварог Девелопмент«Svarog» — надійна будівельна компанія, яка працює для людей. Ми досягли значних успіхів у сфері будівництва житлової та комерційної нерухомості і готові поділитись результатами з вами. Професійна команда втілює в життя сучасні дизайнерські проекти із застосуванням сучасних матеріалів і технік їх обробки, компонування. У нас працюють досвідчені проектувальники, будівельники, архітектори та дизайнери, тому кожен проект […] Ейпі Груп УкраїнаКомпанія «ЕЙПІ ГРУП» фірма, яка стрімко зростає та розвивається у сфері будівельного бізнесу та послуг перевезення нафтопродуктів. Ми спеціалізуємося на наданні послуг з оренди будівельної техніки (каталог), перевезенні сипучих будматеріалів, розробці котлованів, перевезенні нафтопродуктів (дизель, бензин). Наявність власного парку сучасних екскаваторів, самоскидів, бульдозерів, навантажувачів, бензовозів дозволяють оперативно провести будівельні роботи: якісно, безпечно, надійно. |