Отзывы о работодателях Рекрутинг

Pharmbills is a leading US outstaffing company working in the fields of healthcare, real estate, finance, accounting and auditing, document management, IT support, and customer service. Our clients are leaders of the IT industry, financial and healthcare holdings. In Ukraine, our teams are represented in Odesa, Kharkiv, Kyiv, and Vinnytsia. For the last 5 years […]

CLARUS — APEX GROUP — це група ліцензованих компаній, які надають повний спектр послуг з рекрутингу, підбору персоналу, трудового експорту та з працевлаштування кандидатів по всьому світу — працюємо з кандидатами із 46 країн. Наші послуги є безкоштовними для кандидатів!

JobHunt — рекрутингова агенція, де починається ваша кар’єра. Ми використовуємо свій досвід та знання, щоб забезпечити вам доступ до найкращих вакансій і можливостей на ринку праці України. JobHunt — рекрутингова агенція, яка займається пошуком та підбором талантів для широкого спектру бізнесу. Наші основні замовники — компанії, які працюють на перемогу та мир в Україні. Локації […]

Компанія з працевлаштування за кордоном « 4WORK » успішно поєднує у собі найкращих закордонних роботодавців та українських працівників. Наша команда 4WORK працевлаштувала більше 5 000 осіб і ця цифра з кожним днем зростає. Працюємо легально та офіційно. Вся команда молодих та амбітних, середній вік 25 років. Головна Мета нашої команди — це допомогти кожному кандидату знайти […]

Пошук персоналу середньої та вищої ланки в Україні, Канаді, США, Європі 80% замовлень це інженерно-технічний персонал: головні інженери, ГАП, провідні конструктори машинобудування, керівники конструкторських відділів, BIM-проектувальники з Revit, it, програмісти 20% продаж b2b, FMCG, маркетинг

Фокус компанії зосереджений виключно на підборі якісного персоналу для вакансій middle-managers та top-managers. Мета Finqe HRM & ISB — давати потужний імпульс розвитку бізнесу клієнта через поставку управлінських кадрів, які поєднують у собі ключові компетенції, необхідні особистісні характеристики та творче мислення.

Ми — експерти з підбору персоналу, організації HR процесів та операційного управління. Більше 8 років займаємось рекрутингом на позиції від лінійного персоналу до ТОП менеджерів в Україні та Європі. Знаходимо кращі таланти для кращих бізнесів! Працюємо лише з тими, хто з Україною в серці!

«Асистент Груп» — компанія, що динамічно розвивається. Ми допоможемо мінімізувати витрати і підвищити рентабельність Вашого виробництва за допомогою надання послуг з аутсорсингу персоналу. Наша робота по підбору персоналу суттєво полегшить Ваші пошуки і заощадить Ваш час. Ми відбираємо лише тих кандидатів, які підходять саме Вам, виходячи з Ваших вимог і побажань. Наші працівники — це […]

Кадрова агенція праці «EKL» є офіційним представником прямого роботодавця за кордоном Пропонуємо великий вибір вакансій для Чоловіків, Жінок та Сімейних Пар. Наші переваги: 13 років у сфері праці працюємо офіційно, ліцензія на працевлаштування закордон безкоштовні вакансії допомога в отриманні документів для відкриття візи повний супровід кандидата від початку до закінчення контракту
ТОВ «Беліф» компанія що надає послуги в сфері персоналу: рекрутинг адаптація мотивація навчання BHB group — група компаній, націлених на безперервне зростання і розвиток. Ми працюємо на ринку FMCG вже більше 20 років. За цей час набули досвіду в дистрибуції, логістики, імпорті та експорті. Високі вимоги до якості роботи і термінів сприяли організації власної транспортно-експедиційної […]

Best CV — рекрутингова агенція сучасних кадрових рішень. Працюємо з усіма регіонами України та країнами Європейського Союзу.

We Work — является одним из лидеров на рынке трудоустройства. Мы гарантированно поможем найти тебе работу в Европе без обмана и подводных камней. Возможности, которые дает работа в Польше для мужчин, интересны специалистам различных направлений.
Стабільна компанія, що розвивається на ринку надання послуг аутсорсингу персоналу.

Кадрове агентство WorkSET, напрямок діяльності — консультації і допомога в працевлаштуванні українських громадян в країнах Євросоюзу різних робочих професій і спеціалізацій, і зв’язаних з цими послугами в напрямку будови.

Рекрутинговая компания

«Siri Pro» — інноваційний сервіс віддалених помічників. У нас тільки талановиті співробітники, які закохані у свою справу — це наша основна цінність та гордість! Місія компанії — забезпечення найкомфортніших умов для клієнта тоді, коли це насправді необхідно. Відчуваєш, що ти один із нас — ласкаво просимо до нашої команди!
Мы всегда рады видеть в своих рядах амбициозных сотрудников. Мы активно растем и открываем офисы подбора в регионах.

Компанія «Promotion» заснована у 1999 році в Україні і є провідною компанією у напрямках аутсорсингу (аутстаффінгу) персоналу та рекрутингу кваліфікованих спеціалістів різних професій.