Бюро Верітас Україна

Бюро Верітас Україна

BUREAU VERITAS (1828 г.) — світовий лідер з надання послуг тестування, інспекції та сертифікації. Наша місія — надання послуг які сприяють досягненні бажаних висот компаніям у питаннях якості, безпеки, охорони навколишнього середовища та соціальної відповідальності.
Ми пропонуємо інноваційні рішення, що виходять за рамки простого дотримання норм та стандартів, зниження ризиків, підвищення ефективності та сприяння сталому розвитку.
Наші основні цінності включають чесність та етику, неупереджену оцінку та підтвердження достовірності, орієнтацію на потреби клієнтів та безпеку праці.
Нас визнали та акредитували провідні національні та міжнародні організації.

Отзывы о работе в Бюро Верітас Україна, зарплаты

Отзывов пока нет

Работа и зарплата в компании:

Бюро Верітас Україна є частиною міжнародної компанії Bureau Veritas, яка спеціалізується на тестуванні, інспекції та сертифікації. Компанія пропонує різноманітні послуги, які допомагають бізнесам забезпечити якість, безпеку, охорону навколишнього середовища та соціальну відповідальність.

Вакансії
У Бюро Верітас Україна можуть бути відкриті вакансії в різних сферах, таких як:
- Інспекція та аудит
- Тестування та сертифікація продукції
- Управління якістю
- Консалтинг у сфері безпеки та екології

Компанія часто шукає фахівців з технічним освітою, а також тих, хто має досвід роботи в галузі контролю якості, екології, охорони праці та інших суміжних областях. Важливими є також навички комунікації, аналітичного мислення та вміння працювати в команді.

Зарплати
Зарплати в Бюро Верітас Україна можуть варіюватися в залежності від посади, досвіду роботи та регіону. Загалом, в Україні зарплати в цій сфері можуть коливатися від середнього рівня до вище середнього, особливо для спеціалістів з досвідом. Наприклад:
- Молодші спеціалісти можуть отримувати від 15,000 до 25,000 гривень.
- Спеціалісти середньої ланки — від 25,000 до 40,000 гривень.
- Керівники проектів або старші спеціалісти можуть заробляти від 40,000 гривень і вище.

Умови роботи
Компанія пропонує можливість віддаленої роботи, що є перевагою для багатьох кандидатів. Також важливими є умови для професійного розвитку, включаючи навчання та сертифікації, що може бути корисним для кар'єрного зростання.

Основні цінності
Бюро Верітас Україна підкреслює важливість чесності, етики, неупередженості та безпеки праці, що робить компанію привабливою для тих, хто цінує ці принципи в професійній діяльності.

Добавьте зарплату в компании Бюро Верітас Україна

Добавить отзыв о работодателе Бюро Верітас Україна

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Бюро Верітас Україна?