Датою заснування автозаправної мережі «БРСМ-Нафта» вважається 7 лютого 1992 року, коли український підприємець Андрій Біба відпустив клієнту перший літр бензину з паливно-роздавальної колонки автозаправної станції у місті Києві. Аналізуючи клієнтський досвід, підприємець поступово удосконалював стандарти обслуговування, які в подальшому склали основу сервісної культури мережі «БРСМ-Нафта». ТОП-менеджмент мережі на чолі із засновником Андрієм Бібою застосовував до розвитку бізнесу два основні підходи: розширення географії ринкової присутності за рахунок оренди автозаправних станцій у фізичних та юридичних осіб та реінвестування 100% прибутків від їхньої діяльності у покращення сервісу та стандартів обслуговування клієнтів. Це забезпечило швидкі темпи зростання мережі та значне збільшення кількості клієнтів. У першій половині 2000-х років мережа нараховувала вже понад 20 автозаправних комплексів. У розпал світової фінансової кризи, який негативно вплинув і на паливний ринок України, відбулося знецінення великої кількості поодиноких, не мережевих автозаправних об’єктів, які не мали системного підходу до управління, більшість з яких припинили свою діяльність. Команда мережі «БРСМ-Нафта» орендувала такі об’єкти, здійснювала модернізацію, перебудовуючи їх у комплекси за європейським зразком відповідно до стандартів мережі. В результаті вони перетворилися на рентабельні автозаправні комплекси, що дозволило власнику торгової марки «БРСМ-Нафта» здійснювати подальше розширення мережі та вдосконалювати рівень надання послуг. У 2010 році по Україні працює вже 34 автозаправні комплекси бренду «БРСМ-Нафта» за єдиними корпоративними стандартами. Менеджмент мережі не припиняє докладати зусиль до подальшого її розширення. За рік почали роботу ще 7 АЗК у Харківській області та 3 – у Полтавській. Крім кількісних показників розвитку мережа продовжує вдосконалювати якість сервісу: при автозаправних комплексах відкриваються міні-маркети супутніх товарів, що на той час було новим трендом паливного рітейлу. У 2012 році успіх паливного бренду було відзначено у Списку 200 найбільших компаній за версією журналу Forbes, у якому мережа «БРСМ-Нафта» посіла 98 місце. Це підштовхнуло засновника та ідеолога торгової марки до розробки і впровадження єдиного корпоративного стилю, згідно якого почали оформлюватися усі об’єкти мережі. У 2012-2013 роках «БРСМ-Нафта» стала мережею сучасних клієнторієнтованих автозаправних комплексів з рівнем сервісу європейського зразку. Окрім покупки супутніх товарів, автовласники мають змогу приготувати кавові напої та вживати якісні гарячі страви швидкого приготування у спеціальних зонах на автозаправних комплексах. Додатковими перевагами сервісу для клієнтів «БРСМ-Нафта» стають: програма лояльності, систематичні дисконтні акції, безкоштовні послуги безпровідного Інтернету Wi-Fi, термінали для зарядки мобільних пристроїв. У цей період в мережі було запроваджено дві новації, покликані вивести бренд «БРСМ-Нафта» у лідери ринку. Перше, це виведення на ринок нового для України бензину с додаванням біоетанолу, який отримується в процесі переробки рослинної сировини (кукурудзи, цукрової тростини) для зменшення шкідливості викидів у повітря. І, друге — унікальна на тогочасному ринку паливного рітейлу програма лояльності під назвою «PLUS», автором ідеї та концепції якої був засновник торгової марки «БРСМ-Нафта». Завдяки програмі клієнти мережі мають можливість отримувати реальну фіксовану знижку на пальне у грошовому еквіваленті. Ця програма визнана найкращою на українському ринку, як експертами, так і автовласниками. Підтвердженням правильності обраної стратегії просування на ринку та її втілення командою мережі став показник її бізнес-розвитку на кінець 2014 року: 140 автозаправних комплексів під торговою маркою «БРСМ-Нафта». У 2015 році управлінська політика мережі не змінилась, а ключовим її досягненням залишалася здатність утримувати доступні ціни на всі види пального, незважаючи на кон’юнктурні цінові коливання на нафтопродукти у світі. І протягом 2015-2017 років на фоні інших гравців паливного ринку мережа «БРСМ-Нафта» утримує реально ринкові ціни. За фінансовими показниками її операційної компанії на цей період припадає найактивніша фаза бізнес-розвитку мережі. Це було відмічено у рейтингу «ТОП-100 найбільших платників податків за сумою сплати податкових платежів до зведеного бюджету України», у якому станом на 1 липня 2016 року мережа «БРСМ-Нафта» посіла 77 місце. Станом на перше півріччя 2019 року мережа складається вже з 150 автозаправних комплексів, 146 з яких мають магазини з продажу супутніх товарів широко вжитку. За цими показниками мережа замикає п’ятірку лідерів вітчизняного ринку роздрібного продажу автомобільного пального. Засновником торгової марки «БРСМ-Нафта» є громадянин України Андрій Біба. Оператором господарської діяльності автозаправних комплексів під брендом «БРСМ-Нафта» є ТОВ «ІНТЕРГЕОКОМ». Отзывы о работе в БРСМ-Нафта, зарплаты
Заправщик 1 6 500 грн Кассир 3 10 000 .. 15 000 грн Начальник АЗК 1 100 000 грн Оператор 1 20 000 грн Оператор АЗС 1 3 300 грн Пистолетчик 3 550 .. 10 000 грн Уборщица 1 8 000 грн Добавьте зарплату в компании БРСМ-НафтаДобавить отзыв о работодателе БРСМ-Нафта Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании БРСМ-Нафта?
Всем добрый день! Скажите пожалуйста, те кто не выходит на смены, платят обещанные 70%,от ставкия? Или тоже пишите заявления на отпуск? На месяц? Спасибо
Спасибо за зарплату и сокращения штата, ещё и за сокращения рабочего времени. С офиса лучше бы сокращали
@Гость, і як Вам зарплата? думаю тепер можно подякувати компанії за з/п до видачі 0,000!!!!
Друзья, поздравляю всех своих коллег с Пасхой. Горжусь, что работаю с вами, и все испытания в тяжелое военное время мы проходим вместе. Это делает нас сильнее, уверен. Вчера в честь Пасхи мы получили материальное поздравления от Андрея Васильевича. Это приятно и радостно, учитывая сложную ситуацию в стране. Уверен, что с такими людьми мы обязательно победим и выстоим против рашистов. А ещё хочу, чтобы наше общее дело продолжало приносить пользу. БРСМ — ты лучшая
Хочу подякувати керівництву компанії за те, що не покинули у скрутний час! У чоловіка компанія частину штату просто звільнила.. Дуже рада, що можу розраховувати на зарплатню у цей час, хочеться ще й допомагати нужденним.. Дякую, що зберігли людям зарплатню і робочі місця, що попри спад реалізації пального ще й знаходите ресурс допомагати армії і волонтерам! У темні часи добре видно світлих людей
На днях был бензовозчик и рассказал, что в Одессе с начала войны на смену (12 часов) платили на руки 1500. По отзывам вижу вопросы по поводу суток за оплату 3000 грн.
Послушав бензовозчика я не поверила. Но отзывам, вопросам и комментариям стало очень интересно, авось правда?
Мы реально рискуем своей жизнью. При каждой тревоге остаёмся на своих рабочих местах, обслуживая дальше клиентов, а если на АЗС что-то да и прилетит? Нам даже не обещают двойной оклад за отработанное время. Сказали, что будут платить согласно отработанных часов и не более. Обидно.
Так где докладчик руководству ? Съехать решил на камеры?
Есть что спасибо — набери номер и расскажи !
А нет — так и молчи себе тихонько ! Есть без тебя чем заниматься !
Хтось каже, хто не каже. А по факту хай дивляться камери. Однаково правда завжди вилазить….
Доброго дня! Ми надали номер телефону, 067-506-62-41, для вирішення ситуації описаної нижче.
Нажаль ніхто не зателефонував . Тому дану ситуацію можна розцінювати як наклеп.
Доброго дня! Щоб вирішити ситуацію або задати питання, будь ласка, надішліть смс або зателефонуйте за номером: 067 506 62 41
Куда обратиться за данный инцедент по поводу Черкасс? Нужно сообщить руководству
Черкассам. Директор наверное наливает операторам. По другому не назовёшь
Черкассы. Девочки, вам не стыдно было всю ночь бухать на смене? Не пройти не проехать на АЗС, с воскресенья вечера начали и всю ночь. Не стыдно вам в стране война???? Слыхали что у вас и Директор бухарь редкий, значит вам директора разрешили так голивудеть?
«турни офисные» и в полях и в на АЗС и на блок постах , как вся страна ,а такие грамотные писатели обычно по тёплым хаткам подальше от городов сидят и хрень пишут
@Гость, ля вы тупни офисные на удаленке. Я в полях работаю, а не офисным планктоном
Очередной бред !
На какой весь « торговый», если компания работает удалённо , а новых сотрудников нет
Подскажите пожалуйста,как быть людям которые остались без работы, компания будет ли платить хоть минималку или как быть? Спасибо
Работаю неделю и не могу понять действительно не выплатят зп или это настолько «дружный» коллектив, который не хочет никого принимать, и показательно на весь торговый озвучивают, что несколько месяцев не выплачивают зп?
Не хотелось бы чтобы меня кинули
Одни трандят а другие работают !!!

Очередной инфо вброс
Теперь вброс врага , врага компании , врага страны!!!
А почему сокращают штат. Мы продаём немало, офис кричит что за нафиг почему так много выходят людей на работу. А где семья брсм, где забота о сотрудниках как вы все кричали. Вы понимаете что день на день не приходит. День что людей не так много, а бывает день такой что не успеваем полным штатом, что аж отбивает за прошлый день и на три дня вперёд отбивает. Себя в офисе по сокращайте там. Сделали бы лучше цены нормальные, а не то что сейчас прям как вог и окко. И решили бы что-то с топливом чтобы на АЗС было топливо. А то беда в стране так они давай сокращать бо офису будет мало денег. Что это такое. Где А.В Биба? Почему он не вмешиваться и не думает за своих рабочих. Что вообще происходит?
Отменили выплаты и за того что стырили деньги. Кто-то хотел под списания войны нажится и нажился, а мы смертные страдаем теперь. Сейчас вот увидите, нет выплат бензовозчики и газовозчики перестанут ездить. Их и так там десяток человек которые ездили пока платили, а теперь и они не будут. Персонал азс ко орый кормит до сих пор офис который сидит дома дистанционно не фига не делает получают зарплату за счёт нас дураков ко орые рискуют. Персонал половина уже не ходит на работу, а другая половина сказала что если буду платить плохо то и мы не будем ходить. Цена на бенз уже 50 гривен, а зп стоит на месте, продукты уже в три раза выросли, а зп не поднимается. Как говорили в старые времена «на войне наживаются» Ах да… Забыл сказать нас теперь директора пугают что вместо вас набиру беженцев которые будут работать. Нам не платят, нас пугают. За людей вообще даже когда беда в стране не считают. Какой ужас. Вопрос ко всем! Почему директора территориальные когда объявляют тревогу нам запретили уходить в бомбоубежище по району. Почему нам говорят директора мол что пока тихо то работаем все кто уйдёт то уволю. Хотелось бы им напомнить что тревога это не шутки и так же хочу напомнить что война в стране не известно что будет, а они кричат мне нужна реализация меня начальство с офиса и так за вас шпилит… Что за нафиг ребята?
@Гость, а по талонам когда начнёте заправлять
Все доживём !

Страна воюет !
Компания работает !
Ежедневно заправляя огромное количество военного транспорта !
Мы победим и все у нас будет хорошо !
Слава Украине !
И у нас были выплаты, а теперь отменили. Сказали что не будут платить. Ждите зарплату, а до зп до живём ли вопрос????
Правда. По всей Украине, кроме Днепропетровской области, точнее отдельных АЗС. Например Никополь получает сразу, а Днепру не положено. Ответ начальника: нас не бомбят.
Мене БРСМ ще ні разу не обманули і не підвели. Як ти до людей, так і вони до тебе. Завжди потрібно залишатися людиною
@Гость, ні обманули як завжди!!! Пообіцяли, а потом забрали своі слова назад?
Ну що?!))) БРСМ вмирає,ні воно вже вмерло!!! Як раз час з ним прощатися!!!??♀️ Краще вже тут не буде!!! В 2014-15 году хоч о людях думали то зараз даже ставку платити не хочуть!!! Жлоби!!!!
Сутки оператора 3 тысячи дают, а сутки пистолетчика 2 тысячи. Это правда? Или и тут где-то обобрали?
Коли почалась паніка ми незлякалися а достойно виконували свої обов’язки та заспокоювали клієнтів!!!!Ми достойні адекватної з/п,а не ті копійки які ви нам заплатили!!!!
Мне интересно куда пропали кураторы,ревизоры и С.Б?Что теперь все вместе западенщину штормите?Или спрятались за юбкой Ширмы?Приезжайте в Суммы,Харьков и т.д Встретим
МИ ЗАРАЗ РИЗИКУЄМО СВОЇМ ЖИТТЯМ В ТАКИЙ ВАЖКИЙ ПЕРІОД ВИХОДИМО НА РОБОТУ, ЗА ТАКІ КОПІЙКИ. ЗАЛИШАЄМО СВОЇ СІМЇ, ДІТЕЙ І ЇДЕМО ПРАЦЮВАТИ. І ХТО ЗНА ЗВІДКИ ДОБИРАЄТЬСЯ І ВИТРАЧАЄ НА ДОПОГУ. ТО ВИ МАЙТЕ СОВІСТЬ І ПЛАТІТЬ НОРМАЛЬНІ КОШТИ. АБО СТАВТЕ НА КАСИ ОФІСНИХ РОБІТНИКІВ, НЕХАЙ ЗАПРАВЛЯЮТЬ МАШИНИ.
Так ему самому нужно обучаться
Зарплата только у пиратов, и их не штрафуют. Только у нам дают три копейки из которых две забирают. Похоже что Биба точно забил на нас…
М да схоже ми не в тій країні родились щоб добитись справедливості ,кожен хто при власті хоче тебе нає..Через таких як ви у нас така і ситуація в країні.Мовчи або звільняйся.Схоже А.В нанас забив.Сумно!!!????
В нас на БРСМ така сама ситуація як і в Верховній Раді.
Людям копійки, а собі зарплати. Але ніхто з офіса нехоче повноцінно відстояти зміну оператора в свому напрямку в якому він керує. Тоді б було зрозуміло, що насправді відбувається на станціях. В то кум, брат, сват і ніякого поняття про правильність роботи.
Днепр.На Лисиченко люди не получили вообще зарплату!Поштрафовали так,что операторы остались с з/п 100 грн.за месяц.Это нормально?Три человека сразу уволились .Где этот начальник долбаный,который не постоял за своих людей?Мрази .Люди отбатрачили за спасибо.Хамло редкостное.
менталитет у нас конечно гаденький все не так
ты бывалый судя по отзывам реально больше пяти лет в компании и все время поливаешь всех грязью,так может пора уйти говнять другую компанию Чего ты сидишь там где плохо?
я увольнятся не собираюсь , и на митинги тоже не пойду, вон уже в 14 сходили на митинг , добились своего
из=за таких людей у нас и в стране срач, митингари нашлись тут
о других подумайте ты такой смелый так скажи кто ты напиши , чего ты прячешся
потому что тут вони наведешь а потом еще пять лет проработаеш
все сидят там где им хорошо и стабильно
Ребята, работа сложная, компания не простая, требования высокие. Не все это потянут, давайте честно. Кто не может, уходите. Ищите поменьше компании и полегче работу.
Ми на мітингу БРСМ відстояли спробуєм і себе відстояти,єдине що Ми втратимо це роботу,зате вас прославимо.Може хоть тоді нас почуют.
Мой работодатель сейчас в Италии. А против идут люди нашего начальства в офисе
@Старик брома, Вы понимаете к чему призываете? Какие последствия для других людей, которые пойдут на поводу это закончится? Думать нужно.Сейчас и так непростые времена, непросто и с трудоустройством. Там что-то про загнанных лошадей говорили. Так вот: у лошади нет выбора, в у человека разумного есть.
Серёжа Харенко, хватит писать посты, начни обучать! Займись прямым функционалом
@я не гость,
Ганьба таким як ви і тим хто нараховує таку з/п !!!
Митинг нужно устраивать против таких вот подстрекателей и лодырей! Ганьба всем писакам и засланным казачкам, сеющим смуту!!!
Очень хочется поднять продажи и получить достойную зп. Но как это сделать когда тебя решили 30% зарплаты без предупреждения. А с виновников торжества не коп.
Шановне панство, а також ті, хто йому заздрять! Маю до вас питання. Допоможіть розібратися та знайти відповідь на життєву дилему — «Люди дурні бо бідні, чи бідні тому дурні?!» Де істина?!
Якщо все таки розмірковувати як людина розумна, то очевидно, що це цілковите безглуздя організовувати мітинг проти свого Роботодавця, по суті, того, хто платить зарплатню. Це все рівно, що плювати проти вітру, не враховуючи наслідків. Здається, що ти влучиш кудись, а по факту накриває саме тебе. І все тому що своя голова, лише для шапки, а чужа — для того щоб йти стадом (натовпом) незрозуміло за ким і за якою «морковкою». Не задумуючись, що підбурювач стада взагалі може виявитися з іншого «поля» і «їсть з чужих рук». То чи варто втрачати власний розум, власну роботу і власну гідність, щоб задовольнити хворобливу уяву людини без гідності і без розуму?!
Пишіть якщо знаєте відповідь на це екзистенційне питання або думаєте , що знаєте. Діліться своїми домислами та міркуваннями.
Кто сказал не будем собираться на офис. Уже есть люди которые за такое уже готовы, а завтра и после завтра будет ещё больше. А как придёт время то….
Агаа, испугались офисные пираты, агаа! Кто больше оправдываться тот и не прав. Были бы правы то не скулили бы тут. Я вам так скажу ребята нам напиз***и тут багато, напиз***и не по детски как порой бывало. Пираты где деньги? Где условия? Почему каждый сутрудник на како либо вакансии не выполняет свои задачи (кто то не фига не делает, а кто-то батрачит как лошадь ещё и за копейки, ещё и выгнать грозяться) Почему, почему, почему? Где наши менеджеры, почему на нас списывают что мы не продаём? Где наши механики, почему не делают не фига, а на нас списывают? Где те все строители которые здания строили. Ну ладно не они виноватые. Где та лошадь которая придумала что надо покупать некачественный материалы которые за год трещат по швам, а теперь говорят что надо все переделывать (это у них экономия такая) по 100 раз влаживать. А зачем один раз купим за гривню, а Бибе скажем что по 7 грн купили. Лал азазаза блин ну чётко вы киданули всех. Бл с вога и окко по выгоняли пиратов, так они к нам попали. Семья брсм? Так вы эту семью не слышите, не уважаете, гнобите ешеи кричите мало продаёте мол сокращает штат.