BabyBrok

BabyBrok

Всім Привіт!!! Це ми команда незалежних, веселих і впевнених у собі людей!!!

https://www.facebook.com/brokgroup1/, https://www.facebook.com/babybrok1/, https://www.instagram.com/brokgroup/, https://www.instagram.com/babybrok/.

Всім веселого натрою, успіхів і самореалізації!!!
Організаторам сайту особлива подяка. Ви кращі. Що би без Вас ця людина робила? Якого страждання Ви її позбавили, надавши можливість самореалізуватися!

Отзывы о работе в BabyBrok, зарплаты

1. 22 сентября 2018

Вова звіздить по повній, а всі хто був в нього винні до цього часу за його таракани в голові. Осінь, в нього загострення, не йдіть сюда на роботу, бо то буде срака обіцянок

2. 21 сентября 2018

Валєра :

Микола :
    а то повідомлення від Володимир Гадка то правда чи хтось стібеться з нього і його компанії? Не дай себе обманути і обмани сам, а ше якщо на гроші то вобще класно, навіть рідну маму і брата- девіз компанії.

Тебе тоже кинув? Коли і як, обєднуємося в групу і подаємо в суд на компанію.

Я не такий гівнюк як Вова, хоча загасити було бажання, коли чмошник мене на 20000 грн кинув, які обіцяв, а потім звинуватив мене шо я гроші в нього краду. Хай ходе і оглядається, а шо до нього ніхто не прийде, то вже так треба, шоб того гівнюха покарати.

3. 21 сентября 2018

Дідо Галя? А шо там є бабіброк, брокгруп? Подивіться по реєстру компаній, всьо стане понятно. Робота тутка лише на чорно, з кидком кожного дня шо я тобі ніц не обіцяв.

4. 21 сентября 2018

Галя рулить, таракани ним керують. Щось там він мені угрожав? Хай сам ходе і оглядається, барига хитрожопий

5. 21 сентября 2018

Хотіла в них шити, то ще маю розробляти моделі, шити, а в перспективі через 10 років стану начальником виробництва. Просто вмію шити, і подавалася до них в брокгруп на посаду швеї, не дизайнера, не начальника виробництва. Пан ВОлодимир вміє на рівному місці закакувати мозги, так і не поняла скіки буду заробляти, а на рахунок офіційного оформлення то я ше маю бути підприємцем шоб до них прийти. Нафіга? Так внятно і не пояснили. Не раджу нікому того дурдому, а ше питали чи в Польші була і назад не збираюсь.

6. 21 сентября 2018

Компанія сама не знає кого шукає, як називається і що в ній треба робити. Дзвонив на телефонне інтервю, після того як 5 хвилин мені потрахали мозги, ніц не поняв і поставив трубку. То жесть шо там говорять.

7. 21 сентября 2018

Робота шофера- експедитора, бажано своя машина, подешевше і подовше робити, офіційно ніхто не гарантує але перед роботою треба пройти детектор))) Дідо курить гашджубас, а ше я маю в рейсі продавати товари мінімум на 10000 грн за рейс. Отаке то. Дідо ВОва неадекват повний. Буду деректором транспортного відділу компанії брокгруп.

8. 21 сентября 2018

Подавався на деректора ІТ-відділу, офігів шо буду першим працівником, та ше й деректором, а що робити, продукцію нашу через інтернет-площадки продавати. То дівчатка менеджери мають робити, яких в кампанії нема, а не деректор відділу, і ніхто не сказав мені що маю найти дівчаток, а маю продавати і соцмережі розвивати. Таке то, направду бабенброк то частина міжнародної корпорації брокгруп, власник якоїв то всьо вірить.

9. 21 сентября 2018

Телефонна співбесіда то жесть, питають чи я не від Валєри, потім харять 10 хвилин, а потім нічо не кажуть за майбутню роботу а розказують про компанію, про всю фігню, яка компанія крута, як компанію всі кидали і надіються шо я не такий. Коли мене заібали, поставив трубку, передзвонили але не перезапустились, продовжили харити. Послав того тупого ВОлодимира, не раджу тої сраки нікому, бо європейська компанія а не пояснювали шо буду робити а виговарювались. Срака-банька, як казав мій дідо, нікому тих тараканів про Діму, Руслана, Валєру, Надь якихось, Оль, Зорян не раджу

10. 21 сентября 2018

Аня :
    Тепер вже то не бебіброк, а якась крута європейська компанія брокгроуп, яка не понятно де є і шо робить, але така крута, шо може купити Дружбу і ще пару сіл разом з людьми- так мені на співбесідів казали

Мене тоже запрошували на брокгруп, але казали що буду працювати на бебіброк, так і не зрозуміла що від мене хочуть і скіки за роботу будуть платити, бо Володимир Володимирович казав що за мою роботу не менше 20000 грн, так обіцяв, а тут почитала, і зрозуміла що дядько себе тішить, на мій інстаграм повівся. Казав що в нього якась умка- новий супермаркет- відкрилася.

11. 21 сентября 2018

Дзвонила туда на їхню телефонну співбесіду, 20 хвилин мені парили мозги, так нічого за мене і не почувши, потім коли дядько виговорився, спитав як мене звати, забув, бо слова в дупі його тиснули. Читала тут про еомпанію, не вірила, думала що троллі балуються, а направду все ще гірше. Неофіційно, незрозуміло, і не дають сказати, а якщо кажеш, тебе не слухають. Володимир Володимирович, так представився чоловік в трубці, нікого не слухає при першій співбесіді. Не раджу нікому навіть дзвонити.

12. 20 сентября 2018

Аня :

Ага а ще з Китаю кораблі з товаром ганяє і з Турції контейнерами товар замовляє, який продають наперед. І весь товар в Європу везуть, а там його розбирають, бо якісний шо капєц. А смт Дружба і всі довколишні села то власність, з якою можна робити всьо шо хочеш, і всі раді компанії, яка село підняла за стільки років своєю роботою)))

13. 20 сентября 2018

Микола :

Тебе тоже кинув? Коли і як, обєднуємося в групу і подаємо в суд на компанію.

14. 20 сентября 2018

Не надоїло ше писати про компанію? Для колишніх працівників- ви вже мусор, який мені непотрібен, бо я вас використав для того щоб заробити за ваш рахунок і на вас, ви тут жалієтесь, шо на вас кричали, а мені було по кайфу після кожного крику на вас рахувати гроші за ваші нерви. Шалави, які всьо робили за лишніх 100 грн до зарплати, розказуйте своїм алкашам чоловікам, як ви заробляли гроші. Валєра, я тебе покараю, не зараз, але найду і покараю. І шо ви мені всі зробите?

Запрошую всіх у нашу компанію на роботу
    У зв’язку із відкриттям нового супермаркету і реорганізацією підрозділів запрошую Вас до телефонного інтерв’ю. Відкриті посади за напрямками: Швейне виробництво, дизайн, виробництво меблів, керівника (менеджера) оптових та роздрібних продажів (закупівель), керівника (менеджера) відділу ІТ, оператора call-центра, економіста, бухгалтера і інші. Деталі в телефонному інтерв’ю, та на співбесіді.№ ТЕЛ. 0673524745, 0668371027 Володимир.

15. 20 сентября 2018

16. 19 сентября 2018

Компанія мутна, дзвонив їм на телефонну співбесіду, так нічо і не поняв, хто я там буду чи менеджер по закупам, чи по продажам, чи керівником колл-центру, де я перший працівник і маю команду набирати для колл-центру, який працює більше 8 років і заробив для компанію купу грошей, які я маю примножити і працювати ще краще. Гарантій мені ніхто не дав, наобіцяли купу всяких ніштяків, які при особистій зустрічі- то я такого не казав, тобі причулося. Коли прослухали разом записану розмову- то крику було шо я комусь не довіряю, і на мене в суд подадуть. А в мене стажу 15 років супервайзером, так шо висновки робимо разом і посилаємо ту компанію дружно на три веселі букви. Бо нестиковка обіцянок і реальності то жесть

17. 19 сентября 2018

Галя як керівник компанії зла і недобра, нікому не раджу ні бебіброку, ні якогось брокгрупу. Тут всьо неофіційно і на віру. Зарплат 15000-30000 нема, а є нижче плінтуса, і то приходитсься доказувати.

18. 19 сентября 2018

Маша :
    А шо офіційно від компанії ніц нема чи то траблз левел 88, не розуміє дідо шо завтра до нього в його срану компанію ніхто не прийде, бо офіційного пояснення компанії нема, типу нас не так зрозуміли, ми такі білі як пісєц, але на нас орки напали))) Туда тому гондону і дорога. Бо барига не платить кидає і всі винні крім дзеркала.

там всьо сложно, новий супермаркет відкрив, набирає швей, мебельщиків і калл-центр, шоб на касі по інтернету ше замовлення робили, така загружена каса європейського супермаркету Brokgroup, там вже в 20 країнах філіали відкрились, всі хочуть тухлі матраци, які бабки-пенсіонерки шиють. КОнвеєр по ISO50000

19. 19 сентября 2018

Володимир :

Орест :

****ун я ще той

А керівник відділу ІТ має слухати кожного дня по 2 години брєд 10-річної давності, непереконливо говорити, робити свою роботу і кожного місяця дивитись як його по зарплаті намахують- бо платять не за роботу а за кількість строчок в програмі? Танунах- головний керівник відділу ІТ компанії Babybrok/brokgroup і решти їхніх клонів. Мазафака маздай.

Танунах- то крутий чувак, він мадженту знає і всьо натиском одної кнопки робить, і за натиск кнопки тільки 10 копійок зарплати бере. Не треба на нього гнати, він компанію з нуля підняв і вже з 2002 року як керівник відділу ІТ, зараз просто втомився, от йому заміну шукають

Танунах то брат Недамніц, бо в них однаковий карєрний ріст, спочатку другий, потім перший. То такий розвиток крутої компанії яка на секонхенд свої етикетки клеїть

20. 19 сентября 2018

Настя :

Валентин :

****ун я ще той

Ха-ха, а новый супермаркет в старом коровнике с кассирами с з/п по 2000 грн? И даже есть первый эуропейский покупатель- баба Дуся с Италии в отпуск приехала и внукам 2 пазла купила. Вот заливает. Людей он исчет с помощью телефонного интервью. Звиздабол хренов.

Ой тіки не треба гнати на круту європейську компанію, ще баба Катя з Греції була, ровер дитині купила, тепер продавщиця має на цілий тиждень на булочки з маком, якшо так далі піде, може в кінці місяця і зарплату получить

Ха-ха, класно сказано, в цьому вся суть, шо тіпа Європа до нас вже дойшла, але баба Катя бідній дитині на касі 100 грн лишніх дасть, які Володька забере шоб тіпа машину заправити чи за світло в супермаркеті за місяць заплатити, а та дурна хай дальще булочки їсть і на зарплату надіється

21. 19 сентября 2018

Свєта :
    Хотіла вже резюме відправляти, рішила пошукати відгуки про компанію brokgroup і про їх власника. Нє, такий карєрний ріст мені нафіг не треба. Шоб стіки злих людей на компанію- ніодного позитивного відгуку чи офіційного розяснення компанії. Нікому не раджу такого.

І не йди сюда, бо тут більше фантазій ніж реальності, якщо любиш фентезі ліпше серіал подивись чи в онлайн феєю побудь, бо тут обіцяють 15000 грн зарплати, а жмуть навіть лишню тисячу заплатити, от і думай

22. 19 сентября 2018

****ун я ще той

А шо Ібрагім вклав 300000 євро в компанію, як обіцяв? Не думаю шо він без гарантій такі троші кинув, тим більше обного разу аже не приїхав був. Так шо Вова звіздить по повній, звіздяча хвороба в нього.

23. 19 сентября 2018

24. 19 сентября 2018

Володька новий супермаркет відкрив? В Турції чи в Польші? Чи в Києві? Хай навіть в нас, хай тут задурну рекламу для нього зробить, заодно розкаже скіки людям платити буде і чи то всьо офіційно.

25. 17 сентября 2018

26. 17 сентября 2018

КОмпанія кидає шоферів на гроші. Суточних не платить, їда і ремонт за свій рахунок а потім доказуй ше шо так було. Вбиті Газельки то європейські машини, якими не стидно в Італію матраци возити.

Так і є а ше Вова любить після рейсу, коли спати хочеться виясняти за кілометраж і намахувати на нього, обовязково підписати.

27. 17 сентября 2018

Валентин :

28. 17 сентября 2018

Орест :

29. 17 сентября 2018

Саша :

****ун я ще той

Чудо-острів на базарі? А нашо йому там калл-центр?))) Хоча то не його рівень, певне якесь сільпо в селі віджав і зробив там супермаркет. А шо в супермаркеті тепер і шиють і меблі роблять? Дідо Вова курить чи бухає? Економіст то той що економить на зарплаті шоб дідо кожен день на нього верещав матом, бо той економіст мрії діда під сумнів поставив, чи той що економно вертольотну площадку на супермаркеті зробить- нафуя- бо я так в Турції бачив)))

Та сільпо якесь в селі віджав, посадив туда 1 дівчину на 2000 грн зарплати, якшо то дійсно правда а не фантазії. Після того шо про нього в неті понаписували, до нього навіть зеки на роботу не підуть)))

30. 17 сентября 2018

Зеник :

****ун я ще той

То шукай ше менеджера ЗЕД, який буде в трусах в Європу матраци і ліжечка возити а назад одяг дитячий з гуманітарки- бо там ше можна перебрати і продати як новий, головне свою торгову марку на нього наклеїти

Ага а ще закупи 20 безпілотників, які будуть літати туда-сюда, туда товар назад гроші, ми маємо бути круті як амазон, навіть крутіші.

31. 17 сентября 2018

32. 17 сентября 2018

33. 17 сентября 2018

****ун я ще той

А нашо дідові керівник відділу ІТ, якого нема? Він колишнім ІТ за роботу не заплатив, нових певне знову на гроші кидає, цікаво скіки в нього зараз ІТ- працівників в компанії?

34. 17 сентября 2018

35. 17 сентября 2018

То хай сам сцуко їзить і розвозить, я свого Спрітнера точно на таке гробити не буду. Хватило двох поїздок для тої європейської компанії, тепер на СТО треба справку взяти, що дійсно поломка, потім доказати, що поломка була на Закарпатті, махав я такі заробітки

36. 17 сентября 2018

Катя :
    Та яка то кумпанія, 3 каліки, 5 алкашів і селянки, в яких або всьо закордоном, або які майже діти і добираються на роботу, шоб послухати про то як правильно з хлопцями спати. Швеї всі по Польшам розїхались, на склад після таких відгуків теж або хто бухає страшно або кому нема куда, та й на складі вислуховуй постійно ту уйню від тіпа крутого деректора, в якого срака в житті і який керує лише коли кричить. Замітили, кумпанія гукає когось на якись брокгруп, подивіться, чи шось таке є взагалі. 30000 грн зарплати в місяць, спитайте в Вовки шо він перед тим курив.

Дійсно так є? Я ще чула що там всьо неофіційно, а раз так, як збреше так і буде. Тоді ліпше дійсно до його конкурентів йти там хоч офіційно і ніхто на мозги не тисне, та і їхати не треба кожен день хто зна куда.

37. 17 сентября 2018

****ун я ще той

А як відкриття нового супермаркету пов»язане з посадами по швейному виробництву, дизайну і виробництвом меблів? Дідо Вова, ти шо там в себе куриш? А оператор калл-центру то якраз потрібен на касі в новому супермаркеті. Звіздун ти дідо Вова, ніц в тебе нема, всьо шо міг промахав, бо таракани в голові тиснуть

38. 17 сентября 2018

39. 14 сентября 2018

40. 14 сентября 2018

Компанія гнила, бо деректор Володя алкаш і вміє леше кричати на всіх. Зарплату затримують, часто виганяють просто так без оплати

41. 14 сентября 2018

Колись працював на них, постійно не було грошей мені за роботу, але ти працюй, начальником складу будеш. То всьо брехня, пару років робив, не бачив того карєрного росту а лише мати на складі і штрафи на рівному місці. Той хто замість мене прийшов, вже начальник складу, ау, крута компанія з Європою в дупі, де ти? Чи той *удак навіть на коменти грошей вже не має?

42. 14 сентября 2018

Барига? Біла газелька яка перевезла купу матраців в Європу? Працюй краще. а я тобі дулю і нерви кожен день(((. Нікому тут ніц не світить, бо то жадіна ше та, яка на співбесіді не лише дивиться але й мацає, а потім його не так зрозуміли.

43. 14 сентября 2018

Чудо-острів краще, зп від 7000 офіційно і не треба нікому нічого доказувати за кожну гривню. Компанія банкрот і тримається за рахунок або дурних або кому нема куда. І останнім часом Вова якись брокгруп затіяв, то ще більша срака ніж бебіброк. Дзвоните сюда, зразу два питання чи офіційно і скіки і не ведіться на передзвоніть, директора зараз нема, бо той директор зараз бухає і фантазії в нього такі шо навіть працівники компанії в то не вірять. Привіт тобі *івно від тої, яка пахне)))

44. 14 сентября 2018

Дідо Галка бухає кожен день і кричить на працівників, матом і на дівчат. Компанії торба повна

45. 14 сентября 2018

Вова-срака-барига? Нікому не раджу, працювали з ним, воно наші ліжка брало і під своєю торговою маркою продавало. А ми коли то всьо взнали, то і взнали що навіть штраф він нам не заплатить, бо рахунки по Креді Агріколю блокануті.

46. 14 сентября 2018

47. 14 сентября 2018

Це то *івно шо пару раз шоб заплатив за мою роботу? Чоловік його накаже, хай ходе і оглядається. То шо бачу по роботі, за півроку як мене там нема стало ше гірше, і не знаю хто такий Валєра, але він і його друзі праві- бо дідо Володимир Володимирович то така помилка що треба всю фірму міняти так як хочуть люди а не так як на гроші її гробить Володимир

48. 14 сентября 2018

І що там компанія, реально можна за місяць заробити 30000 грн торговому чи як мені на співбесіді сказали, таких грощей поки в нас нема тобі на зарплату, але ти працюй на такі гроші, і надійся що я тобі їх заплачу. Ти маєш працювати ще краще ніж європейські менеджери з бонусами по 10000 євро в місяць, ти маєш показати свій європейський рівень… А я ну обіцяв, але в мене таких грошей поки нема щоб тобі платити, ти працюй, надійся… Хто в такі казки повірить? Тим більше його конкуренти дають вже зараз 15000 офіційно і без отих казок про європейське майбутнє

49. 9 сентября 2018

50. 9 сентября 2018

Компанія офіційно оформляє людей? Чи як мені на співбесіді казали ти маєш бути ФОП, працбвати на мене, а я тобі розкажу як. Нікому того потока не бажаю, затрахував мозги так, шо за колишніх працівників, які його кидали на гроші, а потім рраз і гелікоптери, які мають сідати зверху на дах і привозити гроші з Європи за матраци, які дві бабки шиють- то такий конвеєр європейський, дві бабки за 500 грн до пенсії шиють круті європейські матраци. Бачила їх. бідні сільські жінки, яким нема куда діватись. Власник компанії то кидало на гроші і на час. Не ведіться сюда, бо тут срака повна, спитайте після співбесіди в людей хто має 15000 зарплати і всьо буде ясно.

1. 18 октября 2017

Прийшов на співбесіду в компанію. Чекав 3 години на співбесіду, потім під"їхав власник, компанія віртуальна, власник хоче знайти задурних робітників, які йому то всьо розвивати будуть. Розказував про якусь хімію, міндобрива, хоча продають в основному якийсь дитячий товар сумнівної якості, бачив на власні очі холодний склад. Встиг побачити щура- і це там, де продають дитячі речі.
    Коли спитав про зарплату- може бути 15000 або 1700, а від чого залежить зарплата- так як власник собі надумає. А які мої обов"язки- продавати і надіятись, що буде 15000. Що цікаво, навіть їхня основна компанія сіра, навіть чорна. працівники не оформлені, податуів не платять. А мені то треба? Послав того Володимира, власника прямим текстом. Якщо ніяких гарантій, без податків і все залежить від того, наскільки продам, то мені то не треба

2. 16 ноября 2017

Компания хороша.

Добавьте зарплату в компании BabyBrok

Добавить отзыв о работодателе BabyBrok

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании BabyBrok?