BabyBrok

BabyBrok

Всім Привіт!!! Це ми команда незалежних, веселих і впевнених у собі людей!!!

https://www.facebook.com/brokgroup1/, https://www.facebook.com/babybrok1/, https://www.instagram.com/brokgroup/, https://www.instagram.com/babybrok/.

Всім веселого натрою, успіхів і самореалізації!!!
Організаторам сайту особлива подяка. Ви кращі. Що би без Вас ця людина робила? Якого страждання Ви її позбавили, надавши можливість самореалізуватися!

Отзывы о работе в BabyBrok, зарплаты

1. 5 октября 2018

Компанія мутна, шукає зараз під якимось брокгрупом, дитячі товари, а маєш продавати якусь с/г техніку, так і не поняв шо від мене хочуть. Керівник неіснуючого відділу, де нема жодного працівника а я перший і маю ше команду набирати, маю бути підприємцем і ше купу всього, а з/п ну як получиться, запросив 20000 грн в місяць, то такі цирки почались, шо пісець.

2. 5 октября 2018

Настя :
    Прикольний роботодавець, маєш мати купу досвіду, вміти визивати духів, ненормований робочий день, права на керування вертольотом, знання албанського не нижче середнього, маєш знати всі програми і системи, клієнтську базу поповнювати мінімум на 1000 чол в день, досвід організації концертів Олега Винника в чоловічих колоніях, бажано олімпійська медаль і як мінімум хоча б одна нобелівка за синтез полімерів, а пропонує робоче місце, корпоративну маршрутку за місто з витратою часу + як мінімум 2 години в день, європейський офіс у приміщенні колишньої психлікарні напроти цвинтаря і без гарантій оплати.
    Хто крейзі, тому сюда, особливо швеям які мають вміти збирати меблі, столярам, які мають вміти шити дитячі конверти з рюшечками різними, працівницям колл-центру, які повинні деколи загружати/розгружати фури у свобідний від телефонів робочий час, щоферам які мають просувати сайти і мінімум 15 повідомлень в день в соцмережах, програмістам 1С, які повинні взимку бути кочегарами і ремонтувати котел, якщо треба.
    А зарплату докажеш коли то всьо зробиш і за місяць не заробиш а докажеш, а я подумаю ще чи платити за ВИКОНАНУ роботу. Не ведіться на того діда ні ні на його компанії- babybrok, brokgroup і на всі розводи по group. Хто в то всьо не вірить, зайди і перечитай пошук працівників на работі, а потім подзвони і почуй, а ще краще запиши і виклади в мережу ту співбесіду від європейської корпорайії, якій 20 років, ну майже 25, за яку ніхто ніц офіційно не чув і не знає, і за яку треба історичний фільм знімати)))

Точніше не скажеш, в мене такі самі враження. Робила багато такожо що мене не стосувалось, а врезульаті за то мала дулю з маком і постійні крики. За то шоб премію за добру роботу вообще мовчу. Неофіційне оформлення, багато непонятної роботи, мрії які взагалі то були завданнями і за які кричать і штрафують.

3. 5 октября 2018

Якись іпануй чудак проводить телефонну співбесіду, хамити починає з перших згадок про відгуки про компанію, записуйте зразу і викладайте в мережу, я на жаль не встигла, так би послухали разом матюки від компанії, яка прагне розвитку і давно на ринку

4. 2 октября 2018

Настя :

Все правда, такий досвід з тою компанією вмене тоже

5. 30 сентября 2018

Компанія? То там де та срака шукає швей які ше в Польшу не поїхали задурно, щоб їм траїати мозги: Не вір компанії, а особливо діду Вові

6. 30 сентября 2018

Бабіброк сосе, Галка Вова настіки тупий, шо не може забеспечити компанії процвітання. Не йдіть сюда, тут повна дупа

7. 30 сентября 2018

Дідо Галя? В нього таракани в голові, сезонна хвороба. Компанії ніхто не вір, бо там тіки на корпоративній маршрутці їздити під сракабаньку діда Вови

8. 30 сентября 2018

Компанія в дупі, але всьо одно, бо кажуть що я родила від діда, в діда не стоїть, він тіки дітей за цицьки мацає і питає як врни з хлопцями, щоб потім себе тішити на фотки. Компанія гнила, бо дідо Галя всіх думає шо намахав, а сам себе за яйця вкусив і кайфує по повній. Дідо Галка шукає дибілів на свої сайти, швей на дому і коллцентр на прутню, який Вова лиже і смокче

9. 30 сентября 2018

Галка звездить, навіть мінімума нема, вся срака по роботі- меньше мінінума, доказуй на дурняку, а 15000 грн то він махав Валєру за ті гроші
    , так я поняла шо не заплатив.

10. 30 сентября 2018

*авно компанія, працювала швейою, обіцяли 7000 зарплати, дали 2000 грн і сказали шо я не дотягую до їх непонятного рівня. Пішов в сраку той Володькаякий зараз на дому дур шукає

11. 30 сентября 2018

Срана компанія шукає дешевих рабів на 1700 грн в місяць а обіцяє зп від 15000 грн. То всьо брехня, Постачальникам винні, замовників намахуємо на гроші, от і вір після цього крутій компанії babybrok яка тіпа brokgroup, але грошей на зарплату для працівників жме по повній, бо Вовка то кондом

12. 30 сентября 2018

Галя, той шо лідераст, любить чоловічі білки заради грошей? Крута компанія бабіброк, ****ає всіх крім діда Галі

13. 30 сентября 2018

Галка шоферам не платить, заставляє всьо ремонтувати за свої гроші. компанія бабіброк

14. 30 сентября 2018

Настя :

Всьо про компанію правда, не раджу нікому того дурдому

15. 30 сентября 2018

На співбесіді мацає цицьки, менеджерам по продажам, а дівчата які плачуть після виходу від нього, навіть вставляє. Крута компанія бебіброк.

16. 30 сентября 2018

Дідо Галя, той шо за цицьки на рівному мімці мацає і каже шо буде зарплата на 2000 грн більше? Він засланець, бо Олю свою посилає на юх, як я поняла, нам тоже не платить, а Саня, якому він пісюна губами бавиив, то вообше, такого не було. Дідо Галя, ти кому брешеш? Нах твоя тупа компанія, яку мама підтримує, а ти там ніхто? Не вірте ні людям ні компанії тіпа брокгруп чи бабіброк, там один пісюн главний, Вова Галка, який колись давно Сані пісюна губками бавив. Якось так

17. 30 сентября 2018

Діду Галя в попу Саня любив, от тепер хай жоказує що то не так і шо після болі в попі він Олю кохав. І хай доказує зп на 30000 грн, бо не може навіть 2000 за роботу заплатити. Компанія? бабенброк чи брокгрупен?

18. 30 сентября 2018

Галя? Діда Галю штормить, в нього приколи на осінь починаються РОбота непонятно чи бабуброк, чи брокгруп, бо діду піфіг на кого кричати по п’яні

19. 28 сентября 2018

Це той дідо шо на співбесіді за цицьки мацає і обіцяє зарплату вищу за додаткові послуги, не для компанії а особисто для нього? Дівчата, молоді, не ведіться сюда, бо тут менше 3000 грн в місяць, ну якщо привикли шо мацають вас і на звіт кожли жочуть кличуть, можете мати трохи більше. Якщо вмієте на сопілці грати, то ще і нагодують. Так мені на крутій співбесіді сказали, і розказували які то всі курви були до мене, а от я чиста і невинна.

20. 28 сентября 2018

Компанія? brokgroup чи babybrok, а може ФОП Галка В.В., який собі то всьо придумав, а тепер думає шо вижеве коли швей дома посадить, а вони замість того шоб поїхати в Польшу як всі решту з крутої компанії, де швеї трутні компанії, а Вова кондом але такий крутий шо капєц. ***-дить Володимир, нам він тоже 10 оків розазував за зп від 15000 грн і про карєрний ріст, а як шили за мінімалку, всі шили і слухали коли ВОвка бухий приходив шоб швею нову до себе в кабінет відвести, навчити її своїм огризком як вона має шити. І обіцяти як вона буде через пару днів керівником відділу, звиздить ВОВА. Ніц тут нема, робота за менше иінімалки, бо не придумала 100 нових продуктів. *івнятко той Володимир ше то.

21. 27 сентября 2018

22. 27 сентября 2018

Керівник проєкту/напрямку- нова фішка від компанії. Володька начитався книжок))) Правда напрямки всі в кучу- 7 напрямків і кругом треба знати обладнання і процес виготовлення виробів, які сам ВОлодька незнає. Дурить дідо себе і людей. Замітили, вже не пише зарплати по 30000 грн, знає шо ****ить

23. 27 сентября 2018

Шукають на brokgroup швею у швейний цех на дому для babybrok за напрямком меблі. От і думайте куда ви йдете. Якщо так шукають працівника, то телефонне інтервю то жесть, а робота на компанію то вообше.

24. 27 сентября 2018

Робота в компанії неофіційно, без гарантій, часто кричать на рівному місці, особливо коли Володька з бодуна на склад приходить.

25. 27 сентября 2018

тижнями лежиш під вбитими газельками, щоб через 50 км рейсу поламатись і застряти десь недалеко від перевалу і думати шо далі робити. То такий автопарк крутої європейської компанії, яка навіть на Марс скоро свою продукцію буде відправляти))) ТО жесть повна бо за ремонт машини і невиїзд на рейс не то шо не платять, а і штрафують, тіпа я винен, шо то гівно їхати не хоче. дай нормальну машину- ну то дорого, аь намахувати мене кожен місяць на гроші за поломану машину і невиїханий рейс то дешево.

26. 27 сентября 2018

Володька лишився майже сам, бо ніколи не думав за тих шо довкола, не вмів і не хотів їх слухати, ніколи не платив за добре зроблену роботу, а завжди по мінімуму і щоб зекономити, коли до нього багато раз працівники ходили щоб він так не робив і задумався, він лише морозився, щоб потім трудовою шантажувати- бо нікуда не дінешся. Компанія нормальна,але власник компанії привик всіх кидати і думає шо всі його кидають.

27. 27 сентября 2018

Робота на складі жесть, загружаєш/розгружаєш, ремонтуєшякісб поламані ліжка шоб в кінці місяця по зарплаті половину зняли за якусь непонятну фігню.

28. 27 сентября 2018

Мутна компанія, на роботу запрошує від імені якогось брокгрупу. гарантій нема

29. 26 сентября 2018

Деректор компанії любить кликати до себе і говорити годинами про компанію, поки вся робота стоїть. а потім за невиконану роботу винуватить працівників. Плата менше мінімалки і ше бігай до нього за підписом кожен день по сто раз, доказуй шо заробила ті гроші. КОли зробиш шось класно- то або не просили, або маєш робити ше краще, але не заплатять за твій успіх, а затрахають мозги шоб було всьо на нервах але без грошей

30. 26 сентября 2018

Оформлення неофіційне і без гарантій, чи то під бабіброк, хоча подавався на брокгруп. Нижче мінімалки, та і то треба доказувати в кінці місяця- так мені працівники компанії підказали, що тут нема чого ловити, крім того їздити кожен день на роботу хоч і їхньою маршруткою вбивати мінімум 2 години часу на то шо без гарантій

31. 26 сентября 2018

brokgroup так тепер називається компанія babybrok, яка шукає собі рабів, нікого не слухає, не чує, головне показати круті перспективи на Європу, а коли про роботу і зарплату то всьо тишком-нишком, неофіційно і без гарантій. Хотіла бути в них простим бухгалтером, навішали на мене відділ кадрів, котроль працівників щоденний по плану виконаних робіт, друк, продажу товарів по інтернету, посаду завскладом і всьо не за якісь 15000 грн а на мінімалку, а от тепре ти розпиши шо в тебе скільки коштує, а я потім подумаю чи платити після того, як ми не домовились і ти зробила роботу. А воно мені треба?

32. 25 сентября 2018

Компанія рекламує себе зараз як brokgroup, хоча запрошує на роботу в babybrok. Керівник відділу має поєднувати в собі як мінімум 3 посади і ше купу обовязків, які його не стосуються, нема офіційного оформлення, зарплату сам собі вказуєш, коли кажещ від 15000 і вище, починаються непонятки шо то забагато, і то треба розписати скільки яка робота коштує, витрати на авто і суточні якщо треба, не вертають, навіть харчування і ночівля в дорозі за свій рахунок, які в кінці місяця можуть не вернути, якшо буде перебор якогось буджету, непонятно правда сума того буджету, а їздитит маєш коли скажуть, на скіки і куда скажуть, ще й в дорозі бажано власну продукцію розпихувати- план продаж на місяць по ній. Короче, більше обовязків і затрат, ніж тої роботи, а потім ше після кожного рейсу звіт на 1-2 години з розписом виконаї роботи і оплати за неї. Непонятно, ненанійно, нефіційно і без гарантій оплати.

33. 25 сентября 2018

Там де новий супермаркет непонятно де відкрили, шукають менеджерів інтернет9магазину на касу? оригінально, особливо коли зп готівкою, бо тимчасові труднощі в компанії з рахунками. І да, реклама борокгрупу, беруть на бабіброк, неофіційно і на свій ризик.

34. 25 сентября 2018

Кампанія рулить. Реклама від брокгруп, беруть на роботу на бабіброк, гарантій ніяких, співбесіда то повна жесть, бо говорять більше туфти, питають не за то що вмієш а за то ким хочеш бути на перспективу в компанії, хоча ніяких крутих начальників відділу не бачив. Подавався на менеджера по продажам

35. 24 сентября 2018

Телефонне інтервю на коліні, так і не зрозуміла шо я як менеджер по закупам маю робити і для кого, для бабіброк, брокгруп чи для себе, бо маю бути ФОП, шоб до них на роботу попасти. Якщо я ФОП, нащо мені ви, так внятної відповіді не получила. Скоріше за все розвод якийсь.

36. 24 сентября 2018

Не знаю, по телефону еіби брокгруп, а працювати на бебіброк. РОбота неофіційно і без гарантій оплати, перший місяць бесплатно

37. 24 сентября 2018

Не виклекає довіри компанія, яка питає за всьо на світі а не дає ні одної нормальної відповіді на питання чи то брокгруп і якшо так то де вона в реєстрі компаній, чи офіційно і від компанії брокгруп, і чому тестовий період місяць задурно, ну може я не всьо так вмію, але хоча б 50% за нинішніх умов.

38. 24 сентября 2018

Дзвонила, так і не поняла чи мене на брокгруп чи на бебіброк на роботу запрошують. І не поняла чи я менеджер чи продавець інтернет-магазину, чи працівник колл-центру з дизайном нових виробів для щвейної корпорації текстильброк))) І чи мені за ту роботу як за 3 людей платити будуть, чи буду працювати за трьох а получати за одного неофіційно і негарантовано, бо перший місяць то треба буде відробити задурно

39. 24 сентября 2018

Я так бачу крута компанія, особливо тутешні відгуки про неї. Тут я точно працювати не буду, тим більше як мені сказали що неофіційно і без гарантій. ПОдавався на менеджера по продажам.

40. 22 сентября 2018

Пішов він до дупи зі своєю співбесідою

41. 22 сентября 2018

Ну от пишите ви всі тут на мою компанію всяку брехню, не вірю вам і ніхто вам не віреть, бо ви всі сило і нікому платити за вашу роботу не буду бо сило не варте того. А всі діти які телефонне інтервю проходили вам не до мене, бо я за таку роботу платити точно не буду. Валєра, ти дограєшся, не випробовуй мене і сибе, бо накажу

42. 22 сентября 2018

От звіздить дідо, нікому не вірить і не платить, то і ви всі не вірте шо заплатить за вашу роботуу, а ті тел інтервю то до сраки, бо компанія все одно ліва, знайдіть офіційно в реєстрі бебіброк, яка з 2002 року крута компанія і поймете як тут всіх на****ють

43. 22 сентября 2018

Кому винен всім просчаю, всі затрахи про мою еомпанію то неправда, бо ви всі не достойні шоб працювати на мене, не вам мене лічити, бо ви всі слабі на голову.

44. 22 сентября 2018

Компанія ніяка, телефонна співбесіда жесть повна, бо постійно жаліється на колишніх працівників і нікому нічого не обіцяє, брокгройп то сюда, просто на бабіброк ніхто не ведеться, почитали тут про кампанію. Не раджу нікому тих тараканів від діда Вови

45. 22 сентября 2018

Лілька в Києві? Ото правильний тато, а тепер хай менідокаже то шо він зробив з моїми дітьми і як він дорожить тим всім… Ніхто не в темі, особисте, то чмо шторимило мене і мою вагітну жінку, заради тупих речей компанії.

46. 22 сентября 2018

Моя Ліля найкраща, а її тато і його компанія то жесть

47. 22 сентября 2018

Бабка Ларка зарядила на кумпанію, шоб внучка в Києві була, а тато Вова відморозився по повній. Не вірте компанії, вона неофіційно людей оформляє, шоб Вова Лілі гроші тіпа відправляв, але дитина правильна, в ту туфту не вірить, Вова з Лільою вороги ше ті, добре шо бабка гроші на навчання дала, бо то гівно навіть своїй дитині не вірить і не дає грошей, не кажучи про робітників кумпанії. ВОлодимирович пішов в дупу, нікому ти не цікавий

48. 22 сентября 2018

Любить компанія коли від неї йдеш лякати судом і напрягом по рідними, Вова, Лільку в Києві тоже можна напрягти по повному, там ціна вопроса 100 грн, хочеш, зроблю і ти відчуй то шо моя вагітна жінка чула і я, а в тебе буде ше круче, от ходи і бійся, бо як людина ти чвошник, все вертається бумерангом, і гепає по срац. Ну шо Володимирович, Лілю бомжі будуть любити як мою жінку коли я від тебе пішов? Давай, Володя, розказуй як всі тебе намахали.

49. 22 сентября 2018

Ліля за то гівно колись напише. Компанія? Він промахав всьо шо можна, братик, мама, жінка- якшо до нас така срака була, то можна подумати як то гівно до чужих. Не вір ніхто, бо то така срака шо повна, а де та крута кумпанія? Бабіброк? брокгруп? ссить козел мєлко під себе. Привіт від Валєри і його друзів, Лілю приняли, черезь неї тебе карати будемо

50. 22 сентября 2018

Дідо Галя обіцяє, кричить, матюкає всіх підряд, але компанія, подивіться чи вона вообше є, а потім думайте чи йти на роботу, 15000 грн за роботу нема ніц, навіть зароблене вибиваєш, і наказують тебе за таракани Володимировича, подзвоніть і будете знати яка крута компанія і які ви гівнюки, бо не головне послухати, а вибалакатись.

1. 18 октября 2017

Прийшов на співбесіду в компанію. Чекав 3 години на співбесіду, потім під"їхав власник, компанія віртуальна, власник хоче знайти задурних робітників, які йому то всьо розвивати будуть. Розказував про якусь хімію, міндобрива, хоча продають в основному якийсь дитячий товар сумнівної якості, бачив на власні очі холодний склад. Встиг побачити щура- і це там, де продають дитячі речі.
    Коли спитав про зарплату- може бути 15000 або 1700, а від чого залежить зарплата- так як власник собі надумає. А які мої обов"язки- продавати і надіятись, що буде 15000. Що цікаво, навіть їхня основна компанія сіра, навіть чорна. працівники не оформлені, податуів не платять. А мені то треба? Послав того Володимира, власника прямим текстом. Якщо ніяких гарантій, без податків і все залежить від того, наскільки продам, то мені то не треба

2. 16 ноября 2017

Компания хороша.

Добавьте зарплату в компании BabyBrok

Добавить отзыв о работодателе BabyBrok

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании BabyBrok?