Всім Привіт!!! Це ми команда незалежних, веселих і впевнених у собі людей!!! https://www.facebook.com/brokgroup1/, https://www.facebook.com/babybrok1/, https://www.instagram.com/brokgroup/, https://www.instagram.com/babybrok/. Всім веселого натрою, успіхів і самореалізації!!! Отзывы о работе в BabyBrok, зарплаты
Добавьте зарплату в компании BabyBrokДобавить отзыв о работодателе BabyBrok Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании BabyBrok?
Я думав що один такий крейзі, а там колишні і теперішні на нього наїжджають, то певне в компанії зараз або кому нікуда діватись, або алкаші якісь працюють.
Ага, за цукерочку віддамся всім, тільки перед тим нерви попорчу. Була менеджером там, тепер слава богу що без них
Компанія ліва, крім сраколизів ніхто довго не затримується, Галка ВОлодимир то такий брехун, який не платить постачальникам, відюріхується, в нього постійно дівчата винні, а дівчатам кажеш- дзвоніть директору, а приїжджаєш на склад товар забирати, то партизани ховають по кутках товар, знають, що нема права доглядати.
Скоро ту компанію чекають переміни, Оля, яку вигнали з фірми за запах обіцяла що то всьо просто так не пройде
Той таракан тепер всім розказує, який я поганий, а він просто супер-пупер, співає перед своїми сраколизами і перед всіма решту, хоча грошей за мою роботу заплатив лише третину. Але більше втратить на репутації, в нього взагалі мозгів нема, що з айті так зараз не можна зажиратись. За деякі речі дзвонить, після телефонних погроз що він мене закопає-засудить і просто зібє машиною і що я все життя на таблетки працювати буду я вже навіть трубки від нього не беру. Дякую всім нашим за підтримку, ви найкращі. Домовленності з ними або офіційно або наперед, тоді маєте шанс, і завжди скріншотьте його завдання, на завдання по телефону не реагуйте, бо завтра вітер в другий бік і все інакше. А от тиць у написане то спочатку я такого не писав- то дівчата, а потім я писав, але не обіцяв, і починається брехня щоб за виконану роботу не платити, а потім на тобі мізер з домовленностей і біжи, бо я на тебе злий.
Па ходу пряник бакланит хто каму должен, путает рамсы и думает что он не Машка. Кидает на деньги правильных, рвет дущу за хату
Працювали колись з ними. чекайте на заплатять привезуть розберуться, дзвониш власнику- а він не винен, то всьо якісь дівчата йомуто всьо попортили
Це там де той пітух на склад приходив щоб побухати покричати і Машку за ляжку помацати? А коли я з рейсу замучений, то він мені басні розказував, що я відкатав не так і не продав і взагалі мені грошей не дасть за мою роботу?
Договорились с компанией о работе по фрилансу, увидел ее в нашем черном списке заказчиков, хотел искренне помочь, потому что среди наших тоже всякие. Задания компании искренне озадачили, потом переспросил о условиях оплаты, еще большая задачка. Думаю незря она в черном списке, люди не понимают нашей работы и готовы кинуть. Ребята, прежде чем выполнять их задания, договоритесь об условиях передачи. а то сначала сделай работу на 10000 грн, потом отправь отчет, а потом мы решаем, заплатить тебе или нет… Причем там задания все в кучу- сайты, маджента, соцсети, все тупо в кучу, а запрос был типа поддержки сайта и реклама в интернете
Компанія ліва, нікому нічого платити Володимир не збирається, потупав ногами- і все. Дякую всім за підтримку, дурні дзвінки ще до цього часу є, але вже без погроз. Не ведіться на жодні обіцянки компанії. Хто працює фрі, лише передоплата або маленькі частини роботи, оплата. Як тільки почалося щось типу нема грошей, що зробив, зразу оплата повна і лише потім робота
Дзвонили сьогодні до того Іолодимира, він або скидає, або матюкає в трубку. всі дурні коменти в неті зачистив, але в нас скріншоти якщо що є. Валєрі до цього часу не заплатив, хоче щоб той йому за кожен клік в неті відчитався і сказав скільки клік коштує. Валєра сам винен, бо повірив казкам про всьо нормально, без проблем.
Поки що ніхто ніц не платить, воюють хто кому більше роботи зробив. Але після таких волн в неті компанія хіба в селі буде жуків труяти. Ніхто адекватний туда не прийде, на казки вестися не буде. Валєра передав нам всьо в разі, якщо з ним щось станеться. Ми готуємось
Шо там з Валєрою, відвоював своє чи до суда готується? Інтересно, чи щаплатили йому за роботу чи то була волна. Якщо що, підтримую повністю- бо завтра кинуть на гроші тебе, потім мене, а потім виженуть з роботи, бо псіханули
А мені цікаво, ті зарплати то правдешні чи зі зла? Бо то навіть на тиждень зараз з такими цінами не хватить, особливо якщо діти в хаті. Але стільки злих коментів, то так просто не буває, певне та компанія дійсно така
Хтіла йти до них на роботу, начиталася коментів, передумала. Або компанія така насправді, або з працівниками їй не везе. Якщо все так погано, то не варто направду там працювати.
Тронеш Валєру, небудеш спати спокійно ні ти ні твоя кумпанія. Ти всьо начорно працюєш, завтра якщо провірка, ти втікнеш, а дівчата віддуватимуться. КОмпанія короче не платить за виконану роботу, власник намахує всіх на час і на гроші
Галка нікому нічо не платить, доказуй йому що щось зробив. компанія бебіброк то його, всі люди працюють начорно, податків не платять. Валєру не трогай, він тобі не по зубам
Валєра на них працював, прийшло воно, зробило нерви, вигнало не заплатило. Айтішники- контенщики смм, сеошники, ця компанія повна дурня, тут не платять гроші, тут танцюють під дудку бєшеного Вови
То там де за роботу ніц не платять а лише мозги виносять? То та компанія, яка ній на рекламу не дає, а думає, що сама крута в світі? Галці звіздєц скоро після того як Валєру тронув. Заплатиш набагато більше і спи спокійно амінь, ніхто тебе задурно трогати не буде
Гівно компанія, гівно люди, особливо Володимир, який матюкає всіх підряд, бо так йому сьогодні тре. Дівчат красивих жалко, бо він їм ніц не платить, а тільки напрягає кожен день. Віртуальна компанія з реальним дураком, який думає зо платити гроші за роботу то не трре, то він всіх утримує, такий крутий гівнюк Володимир Галка. Тронеш Валєру, зле тобі буде
Babybrok то віртуальна компанія Галки ВОлодимира, який людей считає за мусор і нікому платити нормальних грошей не хоче. Тронеш Валєру, пожалієш
Галці Володимиру вірити- себе не поважати, його компанія віртуальна, ніхто ні за що не відповідає. Є пару дівчат, які до цього часу вірять що він їм платить, або що не обмане. Валєру ссука тронеш, ходи оглядуйся. Мама грошей не дасть, взагалі пішки будеш на роботу тьопати, а жінка не дасть, то будеш на складі кричати як дурний
Власнин то гівно на зеленій консерві: Нікому не раджу тої дурної компанії. Вова, тронеш Валєру, буде тобі капець по закону. Всьо там було по закону, трудова його в тебе? Ото тобі зараз по 300000 за кожного лєвого платити неохота
Володька, не угрожай Валері, ти йому не по зубам. КОмпанія чорна, працюють люди майже задурно, та ще й до того гівнюха Галки Володимира ходять, щоб гроші получити. Галка всім бреше, всіх напрягає морально, бо йому грошей жалко. Не заплатиш Валері, тобі взагалі труба буде
Від Валєри більша польза за день ніж відь кондома Володимира Галки за півроку. Галка не платить людям грошей, виносить мозги кожен день. Валєра, ми з тобою. Дай тому гімнюху прокакатись
Валєру не трогай, компанія дурного ВОлодимира Галки, не по зубам тобі айтішні примочки. Не платите гроші за роботу, дивись кондом Вова в дзеркало, хто в тому винен і не кричи на дівчат на поверсі, вони в тому що ти *удак не винні. Ше раз пошлеш їх, пожаліються, хлопці приїдуть, розкажуть тобі хто кому папа
Та він і так опущений той ваш Галка, можуть люди ще раз приїхати, але він своїх грошей не має на долги, а з мамлю його то серйозно, там такий Ствлін
Володимир Галка смокче лапку пяному йожику, тронеш Валєру, приїдуть до тебе серйозні люди, будеш під себе ходити і людей на складі матюкати. Гівно компанія, власник ще більшк гівно. Всі працюють начорно, нікому ніц не платить
Попробуй Валеру тронути, звіздєц тобі буде. Він стільки роботи переробив, ти йому заплатив щоб питати? То що ти собі надумав і то як итебе скоро мати будуть то різні речі. Галка, власник компанії бебіброк, звізда тобі повна
Галка Володимир то кондом від бебіброку, нікому не платить, всім лише на вуха присідає, а потім розказує, які всі кругом лохи. Тронеш Валеру, пожалієш, кондом дурний. Всі тебе опустять
Це той гівнюк що всіх начорно роботою забеспечує і всіх потім на гроші кидає? Валеру не трогай, бо буде тобі і твоїй компанії дупа повна
Гівнюк Галка Володимир, в нього компанія бабенброк, всі працівники крім сасунів начорно
Пішов той Галка в гості на йух. То таке гівно той Галка, і його кампанія бабенброк то таке гівно повне, дурять людей на гроші
Галка Володимир погрожує контенщику Валері, бо той проти задурно працювати. Зробимо компанію бабенфюрер винною в тому що Галка всіх матюкає і посилає. Валера тобі не по зубам, гівно ти на зеленій тарандайці
Валеру в обіду такому гівну не дамо. Галка, ти йому гроші винен, не заплатиш, ми тебе самого настрашимо, будеш срати під себе в машині, поки до роботи доїдеш. НЕ страш нікого, бо Ларисі розкажемо як ти дівчат ****аєш на роботі і Оля втікне від тебе. А ті личинки твої, то на день роботи. Так щоб тобі турбота і Валері все добре
Це то гівно, Володимир Галка, який грошей нікому не платить і Валері фізично. розправою грозив? КОмпанія чорна, нікому нічого за роботу не платить, а хто посадить Галку на свої принципи, тому 30 відмодків за роботу і ніц більше. Хай той Галка дальше в церкві за копійку пердить, може Оля йому дасть Не йдіть сюди, а як йдете то зроблили роботу-заплатили вам і не чекаєье, поки вас кинутью Барига на газельці долітався
Галка Володимир то звіздун ще той, приїжджає на фірму після обіду і всіх строїть, хоча йому тут ніхто вже не вірить. бо платити за роботу то одне а посилати дівчат, коли нема чим платити то друге. Не платить, не оформляє, хочемо від нього піти на біржу, нема як. І всіх страшить, розказує який він крутий,а всі решта дурні
То гівно тільки страшить, не вірте Галці Володимиру, то таке гівно, а його компанія навіть не компанія, а віртуалка повна. Воалера, не бійся, він тобі нічого не зробить, то не Лариса- иаиа його, ще дурноватіша як він. якби вона тобі грозила, то ховайся, а так, воно дурне іне лічиться, значить все добре. Друзі айтішники, з тим гівном лише передоплата, не вірте його казкам про вертольоти на криші і папєрєдніків
Валєра, не бійся, він тобі ніц не зробить, але і не заплатить за твою роботу, то такийц барига, який верещить матюкається але не платить. Такщо не віддавай йому своєї роботи поки не заплатить, а то ти класно придумав баригу на гроші розвести. А з цими повідомленнями до нього ніхто адекват не прийде, лише той, кому гроші треба.
Хай ніхто не переживає, в селі йдіть до Матья, він підкаже як з тим *удаком боротись. Хто в Тернополі, то на себе і на друзів надійтесь, але мережа поможе баригу прикрутити разом з його лисим гобліном. Не вірте клмпанії, гроші лише наперед, не будьте курвами які після
Мені і моїй жінці з малою дитиною то гівно теж погрожувало. На довірі там нема чого ловити, тільки на передоплаті, всьо решта барига тебе переграє, бо він 10 років з під маминої спідниці то всьо робить. Мама його мені сама казала, що він гівно, але вона його на відстані тримає, щоб вдома не хазяйнував, бо все загубить. Хай ліпше окремо і думає що крутий менеджер. А нам з того не легше
Кидає на гроші тільки так, а потім погрожує Галка Володимир фізичною розправою. Бо паролі не переслав йому вчасно. А він не платить взагалі за роботу айтішну і жаліється, які всі гімнюки були до мене і як йому дорого мене утримувати. Хоча робота і плата то не утримування. Нікому не раджу того лайна
Він тільки страшить. Не вір, йди до кінця. То гівно як людина і як бізнесюк, в нас в селі його баригою називають. Багато не заплатив? В ньо фішка зараз кидати людей, виносити мозг нервами і матюками, а решті людей розказувати, як його всі обіжають. Мені подруга психолог колись казала, що той шеф типічний маменькин син, і все що він мамі з жінкою хоче доказати на людей випліскує, а потім різко забуває. Хоча з слабими людьми фірма довго не протягне
То гівно ще людей лякає? НЕ бійся ніхто, зразу з ноги і то всьо проходить. Або словами, воно ссить так само, коли його лякають. Скільки раз в селі йому грозились склад спалити, ні на кого не заявиив, платив як миленький, ще й тепер здоровається і каже що то не він. Якщо нема можливості, то дай знати ПС, ми то уйлятко в себе випалимо
Володька привик намахувати людей на гроші, не бійся, якщо щось здвонимося, покажемо йому хто кому більше винен. Перевірки для нього я вже заказала, так що тепер його будуть вичисляти, так шоб на місці був
Мені надалі погрожує Володимир Галка. Фізичною розправою, судом лякає. Я ні в чому не винен, він мені не заплатив, я і всі доступи забрав і пішов. Не чекав такої підлості від такої крутої компанії, хоча дівчата мене попереджували, щоб не вірив тому *удаку
Домахується за те, що не погоджували по роботі. Щоб не платити, бере любу фігню з інтернету і питає чо в нього не так. Я спочатку не вірив тим всім коментам, думав хтось навмисне… Тепер сам попікся, вірю і нікому не раджу
Нічо, він вже в чорному списку, ніхто тепер до того дурного Галки не піде на роботу
Кидає людей на гроші компанія, особливо айтішників. Не раджу нікому. Будете працювати на них на фрілансі, розбивайте роботу по частинам і після першого боргу не працюйте, бо не заплатять
Компанія висить купу грошей, власник неадекват повний. Так і не поняв, хтоя в нього був, але загружав мене роботою і своїми баснями по повній. Нікому не раджу, по айтішних форумах по чорних списках прожену сам. КОлеги, не ведіться на його байки
Таке то гівно написало:
Валера. Тобі нема що робити. Передай мені паролі і живи спокійно і насолоджуйся буденними речами
Не ведіться ніхто на нього, спочатку буде нагружати, потім не заплатить, потім погрози будуть, айтішніки, робота з його компанією лише по передоплаті