AVG group

AVG group

Проектна Група «AVG» — це творчий колектив, який поєднує досвідчених архітекторів, дизайнерів, проектувальників з однією метою — створити індивідуальний образ Вашого об’єкту та втілити його у життя.
AVG — одна з небагатьох компаній в Україні та Східній Європі, яка надає повний спектр архітектурних та дизайнерських послуг: від підготовки архітектурної та дизайнерської концепції до повної реалізації проектів максимальної категорії складності. Наша міжнародна команда реалізувала безліч проектів по всьому світу — від Америки та ОАЕ до Китаю та Європи. Наші унікальні та інноваційні рішення в галузі архітектури та дизайну інтер’єрів відзначені міжнародними нагородами — ми стали першою українською компанією, чий проект інтер’єрів ТРЦ Lavina Mall визнаний найкращим у Європі за версією авторитетного міжнародного конкурсу International Property Awards, а наприкінці листопада AVG у рамках EE PROJECT AWARDS 2017 визнана найкращою архітектурною компанією країн Східної Європи. Також серед нагород COMMERCIAL INTERIOROF THE YEAR 2018, Ukrainian Urban Awards 2018 — реновація, архітектурв, комерційна архітектура. У 2019 року KYIV FOOD MARKET Renovation of the year, ARCHITECTURAL FIRM OF THE YEAR.
Приєднуйся до команди лідерів!

Отзывы о работе в AVG group, зарплаты

Отзывов пока нет

Работа и зарплата в компании:

AVG Group — це компанія, яка спеціалізується на архітектурних та дизайнерських послугах, пропонуючи широкий спектр послуг від концепції до реалізації проектів. Команда складається з досвідчених професіоналів, що дозволяє їм впроваджувати інноваційні рішення і досягати високих результатів у своїй діяльності.

Вакансії
В AVG Group регулярно відкриваються вакансії для архітекторів, дизайнерів, проектувальників та інших спеціалістів, пов'язаних зі сферою будівництва та дизайну. Зазвичай компанія шукає людей з досвідом роботи, творчим підходом та вмінням працювати в команді. Важливими якостями є також здатність до швидкого навчання та адаптації до нових умов.

Зарплати
Зарплати в AVG Group можуть варіюватися в залежності від посади, досвіду та кваліфікації співробітника. У середньому, зарплати у сфері архітектури та дизайну в Україні коливаються від 15 000 до 50 000 гривень на місяць, але в компаніях з міжнародним досвідом, таких як AVG, можуть бути і вищими. Додатково, компанія може пропонувати бонуси та інші заохочення за успішно виконані проекти.

Робоча атмосфера
AVG Group надає своїм співробітникам можливість працювати в креативному середовищі, де цінуються ідеї та ініціативи. Компанія активно підтримує професійний розвиток своїх працівників, організовуючи тренінги та семінари, що допомагає їм покращувати свої навички та знання.

Приєднуючись до AVG Group, ви стаєте частиною команди, яка реалізує проекти світового рівня та отримує визнання на міжнародній арені.

Добавьте зарплату в компании AVG group

Добавить отзыв о работодателе AVG group

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании AVG group?