Компания «Аграрный Холдинг Авангард» – крупнейший агропромышленный холдинг в Украине, специализирующийся на производстве куриных яиц и продуктов яичной переработки. Отзывы о работе в Авангард, агрохолдинг, зарплаты
Главный бухгалтер 1 25 000 грн Главный технолог 1 11 500 грн Грузчик 1 15 000 грн Подсобный работник 1 10 000 грн Торговый представитель 2 20 000 грн Добавьте зарплату в компании Авангард, агрохолдингДобавить отзыв о работодателе Авангард, агрохолдинг Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Авангард, агрохолдинг?
«рыло в пушку»…??!!
да там уже ТАКАЯ борода, что вам и не снилось!!!
Однозначно выгодно. Держать «Авангарду» под собой этих шестёрок очень выгодно. Все они мазаны одним помётом. Махинатор на махинаторе, вор на воре и никто не шевелится. Вешаются на Чиркова уголовные дела-он молчит, он угоден такой «Авангарду». А «Авангард» в свою очередь закрывает глаза на недостачи и вывоз продукции. Браво!!!
и на Богодуховской птицефабрике давно пора порядок навести.
Самі вони не » перейшли» значить ХТОСЬ їх » КРИШУЄ » і цей бардак КОМУСЬ дуже вигідний !!!
Во-первых, не ты, а ВЫ, во-вторых, если внимательно почитать, то я написал не о себе, а о простых рабочих. (У меня с зарплатой всё нормально, если только затронут, я уйду, не волнуйтесь, работы хватает).
это в лучшем случая, а так бухгалтерские курсы, после техникума!!
Не зовсім зрозумів, куди поділося моє висловлювання. Ну да ладно, повторюся приблизно про те ж. Наша держава продажне і прокуратура та санепідемстанції і податківці і судді … є справжні люди, але їх, на жаль, дуже і дуже мало.
Прокуратура куплена, санепідемстанція куплена. Все продажне в цій державі. Ми безправні.
Як Марченко може бачити і коригувати робочий процес здалеку. При Гожве і Онопченко почалася нормальний робочий процес. Просто Гожва не викинув вчасно за шкірку тих, кого насправді треба було прибрати. А це в першу чергу Гончарук Н. І. та Бондаря Ф. І. Підставили людей, не дали їм чесно працювати. Ми всі знаємо, що хорошим людям завжди перекривають кисень.
На Чернобаевке директором Гожва В.К. был, жаль не долго. Быстро подставили мужика! Был бы толк! Он сразу на бухгалтерию наехал, не хотел работать с халявщиками. Да и на Восточном был порядок. Ну Марченко видимо видней.
Да там у главбуха даже высшего образования нет, как она до сих пор там занимает этот трон не понятно. Рыло у них у всех там в пушку. На Восточном тоже надо прорядить ряды…..
На Чернобаевке бухгалтерия «0». Гл. бухг. Н. И. -баран бараном, но как воровать с гл. технологом Бондарем Ф. И. (таким же полным идиотом) и теперешним директором Чирковым они знают. Такие дома поотстроили, люди добрые, вам и не снилось. Вот это банда перешла на Восточную п/ф. Будет там полный срач!!!!!! Так держать товарищи, правильным путём идём!!!!
Якщо тобе щось не влаштовує у роботі, то звільняйся і шукай краще, мабуть такого як ти неберуть ніде тупого і тільки сидиш ниєш.
За то, шо в них вища освіта!!
давно пора, может быть прийдет человек, который будет разбератся в этом всём.
И самое главное который сможет попустить «отдельное государство» (бухгалтерию).
Просто нонсенс ФОП не хватает, для того что бы заплатить людям, за то что они отработали (работают без выходных, должна платится интенсивность), за то бухгалтерия получает премии 100%, вопрос — за что???
Наверно, Марченко уже не вернется, Авангард вывесил новую вакансию:http://hh.ua/vacancy/8059377?query=
Кто хочет в дурдом?
Дааааааа :)))))) Любовь зла, полюбишь и ……….. :))))))
Підтримую, просто молодець!!! Не знаю хто написав, але просто прочитав мої думки, справжні факти !!
Згоден!! та хоч не огризайтеся, ще про якісь наклепи пишуть!!! Залізьте в нору і заглохніть!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Хоч би вже мовчали!! Факти є у служби безпеки та такі……, просто жах (такими маштабами красти!!), тому вас за один день всіх колективно і звільнили. А що звільняти людей і залишати їх без засобів для існування було легко і приємно!!! думали ви можете вливати на долю людей!! КОЗЛИ -багато на себе взяли. От отримали!! Скажіть спасибі що до кримінальної відповідальності не притягують, все ще попереду!!!!!!!
Даю уточнення , доники- сільська кликуха, а фамилія їхня ключки
Говориш про анонімно , а само чому не назвалось ?????
а какие вам еще доказательства нужны??? фотографии всех ВОРОВ донИков??? все уже и так знают какие они.1) факт: Так просто с магазина выгонять не будут, а только за недостачи и воровство! 2) факт: сотрудника который работал бы головой, а не «переднем местом» тоже бы просто так не уволили. 3) факт: людей которые закончили Черкасский банковский институт тоже так просто не увольняют…а только за хамство, злобное отношения к людям, а в голове на самом деле оказалось пусто! Вот вам и доказательства! ДОНИКИ ФОРЕВА!!!!!
Все ж таки дивні у нас люди, якщо Ви так впевненні у своїх словах — наберіться сміливості і пишіть відкрито, а не АНОНІМНО, позаочі говорити може кожен!
Факти є? Наклепи лише вмієте робить!
Та про що ви???? Для них всі як вони пишуть «гнилые и лживые человечки»!!!
Повністю згоден!!! Це точно таких мерзких, подлих, наглих людей як ключки, які пустили свої щупальці на ККЗ за життя не бачив!!! А коли почув, що говорять про їхню сім»ю в селі — був шокований, там всі такі, чому дивуватись, які діточки виросли!! У мене від розповідей про «бурне» життя ірини та її мами вуха почервоніли, був шокований мені навіть соромно стало. А їм- ні! Як ще людям в очі дивляться!?
Хочемо висловити подяку працівникам служби безпеки та представникам Агрохолдингу, які на ККЗ Перше Травня своїм приїздом навели порядок. Нарешті розгледіли, які грошові махінації крутив директор кабак та його «вірна команда» — менеджер та економіст і за один приїзд звільнили всіх!!!! Вдячні їм від імені всіх незаконно звільнених, які втратили заробіток тільки через примху та ненависть до людей Ключки Ірини, від працівників, що терпіли хамство та нелюдське відношення директора тільки, щоб утриматись і не бути звільненим.Дякуємо! Все таки служба безпеки працює!!!!
Так что там с дониками все безработные ???
Вигнали не тільки ірку, а і її братика ох…ного економіста віталія. Їм як сказали про звільнення, то обоє були червоні як перчини .Село все ГУДЕ , за всю » сімейку » тільки і балачки . Нехай відчують ВСЕ на своїй шкурі , може хоч це всих кЛЮЧОК навчить як треба жити з ЛЮДЬМИ. Бумеранг злоби який вони запустили на людей — ВЕРНУВСЯ до них!!!!!
Що некажіть а справидливість є на світі, з першого дня кабак шукав ВОРОВ лише для того шоб відвести від себе і своїх послідовників погляд, скількиж вони звільнили праціників не дивлячись на те що вони сумлівно виконували свої обовяски, що в кожного з них є родина,і все це лише і за своеїї вигоди. І хай подивляця тим людям в очі !!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Уже дома всі доники БЕЗРОБІТНІ ,шукають Сірка,щоб позичити у нього очі за свої «діянія»
Більше такого менеджера на ККЗ не має. Її звільнено, можете не розшукувати!!!!!!!!!!!!!!@гость
А какого числа вернется ваш «куриный менеджер» из Турции кто знает, подскажите, очень нужно ???
кабака і ірочку звільнили так, як вони звільняли людей: «без сожаления»
нехай для віті буде урок, з яким ставленням звільняв сам людей так і їх звільнили.
І ярмо вора приліпили також, за бензинчик.
вітя ми також з тобою попрощались «без сожаления»
Друзья! Прошу всех, кому известны хоть малейшие факты нарушений трудового, пенсионного или жилищного законодательства со стороны Бахматюка и КО — высылайте мне на мейл [email protected] все материалы, фото, видео, аудио — всё, что у вас есть. Я журналист. И имею очень большое желание во-первых — максимально полно высветить и сделать достоянием гласности то, что творит эта шайка, а во-вторых — нашими общими усилиями посадить эту компанию туда, где им и место! Главное — не бойтесь! Рассказывайте всё! Иначе — никогда этому скотскому беспределу конца не будет! И все мы будем в их глазах безмолвным быдлом!
В Турцию «Куриный менеджер» укатил ))) от позора по дальше)))
скажіть чи сьогодні на заводі є ключка ірина бо сказали що вона у відрядженні?
Скажите пожалуйста где сейчас Марченко???
(«Ну нічого ще побачите, що вас чекає,,,.»)
Аце так «наєзди», що нас чекає ми і так знаємо!!Звільнення від бидла: кабак та ключки!!!!!!!! А що чекає ВАС за себе подумайте???? Тікайте з ККЗ поки з вами працівники самі не розправились!!!
@гость
А що не подобається як люди правду пишуть — очі коле!!!! Це називається «злорадствують», а як називається той бардак та хамство, що відбувалось з подачі кабака та ключок Ірини та Віталія. Ця сімейка познущалась не над одним працівником, а тепер їм правда очі коле!!!!!! За свої вчинки потрібно розраховуватись, от нарешті цей час настав!!!!!!!!!!!! @гость
Повністю згоден !!!! Ура!!!! Справедливість ще існує!!!!!!!
@гость
Ну а як же, велика радість, бо надоЇло вам бовтатись по ККЗ в » обкаканих» штанях, да??????? Мабуть зовсім совість загубили, навіть у таке свято злорадствуєте. Ну нічого ще побачите, що вас чекає…………..
вСІ три дОНИКИ — швиденько збирайте свої ЛАХИ поки вАС не вивели під » кроваві рученьки»,як кАБАКА
О каком позоре вы бредите??? Понапридумывали чего только можно. И на счет его правления не нужно пи***ть, просто нету человеческих слов…добились все-таки своего да? Люди, берегитесь не таких руководителей, а таких гнилых и лживых человечков как на ККЗ !!!!!!!!!
кабак покинул ККЗ с позором которого он даже не осознает, за год его правления (осталось все как после войны, одна кругом разруха ) нужно будет восстанавливать завод еще лет пять. Люди берегитесь такого руководителя !
вИТЕК Мы будем скучать :)
вИТЕК и обеи ключки багажом прихвати. Стукачи везде нужны
Святий МИКОЛАЙ приніс велику радість для працівників ККЗ Перше Травня ЗВІЛЬНИЛИ кабака.
и снова ЖАБА