ООО «АТБ-маркет» — один из лидеров розничной торговли Украины. Компания основана в 1993 году. Дискаунтеры АТБ зарекомендовали себя как магазины, где можно приобрести качественный товар и при этом сэкономить семейный бюджет. Персонал «АТБ маркет» насчитывает более 15000 человек. Отзывы о работе в АТБ маркет, зарплаты
Укладчик-комплектовщик 3 4 700 .. 6 000 грн Администратор 1 12 000 грн Водитель 1 3 000 грн Грузчик 6 8 500 .. 12 000 грн Заместитель управляющего 1 20 000 грн Кассир 2 6 000 .. 8 000 грн Младший приемщик товара 2 7 000 .. 9 400 грн Младший продавец 2 4 000 .. 4 500 грн Начальник охраны 1 15 000 грн Охрана 3 6 500 .. 10 000 грн Охранник 7 8 000 .. 15 000 грн Пекарь 1 8 000 грн Помощник продавца 1 10 000 грн Приемщица 1 12 000 грн Продавец-кассир 5 2 250 .. 10 000 грн Продавец-консультант 20 5 600 .. 20 000 грн Районный управляющий 1 52 000 грн Стажер продавец-консультант 1 5 000 грн Старший охранник 1 17 000 грн Старший продавец 1 3 000 грн Товаровед 1 15 000 грн Укладчик 1 7 000 грн Укладчик-упаковщик 3 4 000 .. 5 245 грн Управляющая 1 12 000 грн Фасовщик 3 6 000 .. 8 000 грн Добавьте зарплату в компании АТБ маркетДобавить отзыв о работодателе АТБ маркет Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании АТБ маркет?
ЧТО ЗА БРЕД НИКТО И НИКОГДА НЕ УЙДУТ ЗА ЗУМ МАРЧЕНКО И УМ УСТИМЕНКО!ЗА ПАРШИВИМИ ШАВКАМИ НЕ УХОДЯТЬ
Господи харе люди тут у кращих умовах працювати при нормальній адміністрації!а шавки такі як ви кидайте магазин і валіть !ми хочемо працювати і получати гроші а не слухати Ваші Ум Устименко та Зум Марченко обкладання матами!Молодці адміністрація ХОТЬ САМІ НАПИШИТЕ ЯКІ ВИ ХОРОШІ
@Гость, якщо ум і зум підуть то за ними жодна людина не підем100%вони дуже багато гадості наробили!хай валять з нашого магазина
@Гость, А ты не думаешь что если уйдут УМ Устименко, ЗУМ Марченко то многие тоже уйдут, !!! А ты как поршивая шавка гав и вкубло, переставай лить грязь на ум и зум, и на доело всякую хрень читать, найди новое увличение!!!
це все правда!!і багато зто може підтвердити!ти УМ боїшся лише за свою шкуру нічого може тебе пол візьмутб митб дечь!!!і не один раз казалося УМ Устименко це все в глаза а те шо вона щитає царьом на магазині то це ж таке!Можем даже сказати фамілію того малолєтки якого вона мацає протягом робочого дня!так Ін не отрицай цього! Руководство вище приїде і помотає !КаМЕРИ ТОЧНО ПРАВДУ КАЖУТЬ!ХОТЯ ЄСЛІ ТИ І ТАМ ЧОГОСЬ НЕ НА МАХЛЮЄШ!ХВАТЕ ПРИКИДАТЬСЯ ОВЕЧКОЮ НЕ ВИННОЮ!СКОРО СПРАВЕДЛИВІСЬ ПЕРЕМОЖЕ!НЕ СМІШИ МЕНЕ ВИ Ж ГНОБИТЕ СВОЇХ ПРАЦІВНИКІВ І МАТАМИ ОБКЛАДАЄТЕ!ЗАПИС Є НА ДИКТОФОНІ І НЕ !ПЕРЕЖИВАЙ ВОНА ПОПАДЕ КУДИ ПОТРІБНО!І ПОВІР НЕ ПОТРІБНО ОБІЖАТЬ ПРАЦІВНИКІВ!МИ ЛЮДИ І МАЄМО СВОЄ СЛОВО МИ ЖИВЕМО У ВІЛЬНІЙ КРАЇНІ УКРАЇНІ!
@Гость, ето все правда )очень много людей могут подтвердить!
Че ето за х***ю ты пишешь ето же не правда просто если не наравиться ЗУМ или УМ скажы им ето в литцо !! а не тут дурака валять… из-за таких людей Страдают все!!
@Гость, ахах це угроза Інна угрожать не треба!очікуй ти шукай потихеньку нову роботу!
Вас майже знайдено, очікуйте.
Продукти 664!УМ Інко та ЗУМ Марченко що правда глаза коле!!!!перестаньте присувать працівників і давить на них! Ідіть на х*р !ви підете з цього магазину нафіг і люди будуть працювати іншими нормальними Ум та Зум! Запомніть поки ви не підете поки вас не приберуть за те що ви робите ми так все це не оставимо!Інко і перестань уже наконец то мацать АНДРУШУ ти ж старуха а йому тіки 18 виповнилося!АЖ Смішно це таке придстав як твого сина якась старуха вроді тебе лапоше!ахах бордель розвела
Правильно нужно добиваться своего)
@Гость, просто не треба зупинятися поки не змінять накраще щоб можна працювати!
@Гость, ну что я вам могу сказать мои коллеги. Это чмо ЕВТЕЕВ. так и не перезвонил ко мне, значит я верный раб АТБ не достойный его звонка, и он *удозвон вряд-ли кого посчитает достоиным своего вне мания…
@Гость, ей УМ І ЗУМ ви рамси не попутали хто позволяв працівників присувать!!!Ви шо *** за таке і в суд подать треба на УМ і ЗуМ ! Що працівники правду пишуть так і треба а камери щей підтвердять!!!!ахах ви сцикуни УМ та ЗУМ щей права людей ущимляють!Інка ти *** тупа! Обіжаєш людей а в тебе у самої двоє дітей не думаєш що прийде время і їх так само присуватимуть і гнобитимуть!
Шановий Євтєєв Дмитро Олегович приїдьте Ви на магазин Продукти 664 там твориться бардак!!!УМ Устименко Інна та ЗУМ Марченко творять що хотять на магазині!!!а РУ закрива на все глаза!!!@приїдьте з провіркою і подивіться на камерах та у працівників є запис на диктофоні!!!подивіться на камерах що цілими днями робе УМ Устименко та ЗУМ Марченко як не кофійочки попивають так курять а те що у них срач у магазині їм насрать!І чи заслуговують вони вобще получать зарплату за те що протирають штани?і чи заслуговують займати свої посади?а тепер вони пресують людей щоб не писали правду!!!хіба вони мають право?хіба коли вони навчалися на УМ І ЗУМ їх цього учили!!!!Шановний генеральний директор ТОВ АТБ маркет прошу приїдьте ми чекаємо на Вас і надіємося що хоть Ви зможете привести все до ладу!бо УМ Устименко та ЗУМ Марченко правда ріже глаз!яб на Вашому місці навіть пол не взяв мити в АТБ!
@Гость, а толку що вони так роблять вони ***!!!як завжди просто закриють на все глаза!!!
@Гость, Ру нічого не робе і все це прикриває!
немного все роздули но всеже есть правда.просто б не говорили.и в стране свобода слова вобще то.люди имеют право говорить правду.
слышали,что на продукты 664 администрация и руководство выше надавило на одного действующего сотрудника вроде это он про все пишет на этом форуме и прочье.чтобы он признался.знаю что угрожали ему чем токо могли чтобы он сказал что то он пишет.говорит не один про это.я скажу вам всем токо одно стыдно должно быть как руководству что вы так себя ведете.стыдно.ты,друг,извини что попал под роздачу несправедливую как всегда.
что ты говориш,как раз дело не внас,а в в вас в администрации магазина,и что ты розказываеш что неслышала маты с их уст,неговори *ерни,.Конечно про себя и я б сказала все хорошееили вы думаете что все дыбилы а вы умные что ли,продукты 664.
@Гость, у вас есть РУ есть Детектор по торговле..есть такое как докладная есть видео камеры… время..и СБ на проверку…а то вы боитесь токо сюда и ноете а что за ранее??
@Гость, хочеться ходити на роботу робити свою роботу і получати гроші!!!!а не так ті кофе носять і курить ходять через кожні 30хв.разом з УМ Устименко або ЗУМ Марченко і додому їх отпускають вовремя даже отдели не провіряють!!!а інші сидять до 2 а той більше на магазині!!!а що як я не ношу кофійок УМ або ЗуМ то на мене можна насрать я не такий???і мене можна інкасірувать хтозна в скіки (працюю до 20:30 інкасірують у 22:00)Зробіть з цим що не буть у нас тоже в усіх є сім’ї!!!!
@Гость, а Вас це не унижає люди!!!!!у Вас є гідність
а хто це пише,ти Устименко чи ти Марченко,смішно)
@Гость, ну кофе носят УМ МНОГИЕ это или традиция..или хз..
Все что я могу сказать это *** фирма… Которая имеет работников в *** жестко… А ты Евтеев Дмитрий Олегович *удак перезвони ко мне по номеру 0939068805… Я тебе поясню как жевут бедные работнеки АТБ…
@Гость, спасибо номер есть горячей линии но он до одного места!они всеравно ничего не делают!!!И руководство на Продукти664 всеравно ничего не бояться им пофиг!!!!
@Гость, ну да хоть сами за себя напишут что они хорошие!
@Гость, ахах це правда ви хоть вірите своїм словам??? Я ПРАЦЮЮ набагато більше чим Ви і кажу правду!!!а Ви просто наверно УМ Устименко і ЗУМ Марченко Кофійочок колотите через каждих 5 хв.от Вас і необкладають!!!!і за кофійочок Вас в робоче время коли остальні люди працюють виводять покурити!!!Хай приїде Директор по торговлі і хай помотає!!!!як одні роблять а другі тіки курять і кофе попивають!!!камери скажуть хто каже правду а зто ні!!!!
@Гость, ооооо не удивлюся что ето все и пишет Устименко или Марченко!!!
@Гость, номер горячей линии дать???
Вам не надоело всех ***ми обкладать? Если не нравится магазин и руководство так уходите, не занимайте чужое место. Не задумывались что дело не в администрации магазина 664, а в первую очередь в вас.? Что хотите этим всем добиться? Работаю не первый год в 664 и ум Устименко и зум Марчинко вполне устраивает, не слышала не разу мата с их уст и оскорблений. Думайте прежде чем оскорбляете людей.
@Гость, ето не сплетни ! Ето истина!!!И пусть руководство обратит внимание!
@Гость, це цілковита правда!!!!що робиться в Хоролі в АТБ 664!!!!Що правда в глаза коле???Ви хочете сказати що не правда що Ум Устименко лапає всіх хлопчиків і думає про ..ї а не про роботу і тільки сплєтні пуска та гріє свою *опу в кабінеті пока їй хтось із її *ополизів кофійочку або чайку принисе,а вона потім виведе їх покурить з собою!!!!ахах смішно просто-це все правда хай руководство на камерах подивиться!!!!чи не правде те що ЗУМ Марченко бігає і кричить що вона начальник а ви всі *амно!!!!навіть покупці це можуть підтвердити!!!!ахах!!!!Просто вони думають що їм це зійде з рук!!!!а тим часом тупо засирають магазин і роблять з нього як не бордель де УМ лапоше всих так сплєтні розносе!!!!Ей УМ та ЗУМ зніміть корони і високо не несіться!!!!Шановне руководство ТОВ АТБ маркет зробіть з цим що небуть виженіть їх і поставте нормальну адміністрацію!!!!І у вас зрадістю люди працюватимуть!!!!а не так як зараз не вспіла людина прийти як вже пішла!!!!я вважаю що це у Ваших інтересах!!!Треба там навести порядок,як кажуть риба гниє з голови поставте нормальних УМ і ЗуМ!
тут такий хтось умний пише,шо ****ець прям,вы за***ли уже эти продукты 664,надо переименувать на 466
почему вы пишете всю *ерню,вы задолбали сплетничать.664
На Продуктах 664 один тіки старший озраннік з адміністрації нормальний!!!!остальних а зокрема УМ Устименко Інну таЗУМ Марченко гнати їх палкою треба поки вони вобще не угробили магазин!@!!
Зробіть же що не буть з цим магазином Продукти 664!!!!як гнобили Ум і ЗуМ підлеглих так і гноблять
Марченко О.О…исправлю кого-то.бывает.
Дело не в том скрыто или нет.казать не казать,что поменяет?та й есть что скажут.надо руководству выше просто что-то делать, реально пообщаться с коллективом,что они скажут про УМ и про все.и делать что-то.от приедьте СБ,РУ,ДТ и действительно пообщайтесь навпрямую с коллективом.я думаю коллектив Вам все скажет как есть.не один человек.Вы просто сделайте это.
Никополь — СБ! Дед Крачун Л.Ф. — когда будете МЕНЯТЬ этого пенсионера (в душе)?!! Может пора поменять этого СБешника?
@Гость,просто адміністрація Продукти664 а зокрема Устименко І.Є та ЗУМ МАрченко О.О роблять все що хотять на магазині знаючи про те що це зійде їм з рук!!!! Так що ж їм робити якщо не раз казалося їм в глаза а вони ведуть себе ще гірше!!!!так що Ви підскажите зробити зібратися усім і натовкти їм їхні тупі і наглі морди???
@Гость, так це чиста правда!!!особливо у Продукти 664!!!Мало того сидівши весь день на касі без перестанку так в кінці тебе інкасірують хтозна в скіки!!!так ти щей не підеш додому поки не виставиш отдел!!!!єсть такі слабо характерні девочки які залишалися виставлять й до трьох ночі іноді й до чотирьох а на наступний день на 7:30 нна роботу!!!!
@Volchiza, доброго дня!!!!не раз говорилося прямо в очі і УМ Устименко і ЗуМ Марченко але вони тупі і їм пофіг вони просто чуствують волю!бо знають що їїм нічого не буде!!!вони просто думають що руководство вище закриває глаза!!!!
Скажите а почему вы пишите скрыто за мгазин 664 если ты работаешь внём прийди к Устименко И.Е и скажи все в глаза, так же и Марченко,О.А и ст.охранику?????
Враньё.примха УМов.
Таки да.664 Хорол это жесть.. делайте что-то с руководством.меняйте УМ,старшего охранника.с ними роботы там не будет нормальной.ни одна ни второй ничего не делают токо обнимаются и улыбаются друг другу.СБ это может проверить легко.и надеюсь кто-то что-то начнет делать с этим магазином.скоко ж можно закрывать на все глаза.
Это правда,что если не успел забить отдел,то остаешься пока не будет дыр,и не сдашь смену?
Продукти 664 повний кошмар!!!
Одесса атб Балковская среди зимы летают комары среди зимы ужас