ООО «АТБ-маркет» — один из лидеров розничной торговли Украины. Компания основана в 1993 году. Дискаунтеры АТБ зарекомендовали себя как магазины, где можно приобрести качественный товар и при этом сэкономить семейный бюджет. Персонал «АТБ маркет» насчитывает более 15000 человек. Отзывы о работе в АТБ маркет, зарплаты
Укладчик-комплектовщик 3 4 700 .. 6 000 грн Администратор 1 12 000 грн Водитель 1 3 000 грн Грузчик 6 8 500 .. 12 000 грн Заместитель управляющего 1 20 000 грн Кассир 2 6 000 .. 8 000 грн Младший приемщик товара 2 7 000 .. 9 400 грн Младший продавец 2 4 000 .. 4 500 грн Начальник охраны 1 15 000 грн Охрана 3 6 500 .. 10 000 грн Охранник 7 8 000 .. 15 000 грн Пекарь 1 8 000 грн Помощник продавца 1 10 000 грн Приемщица 1 12 000 грн Продавец-кассир 5 2 250 .. 10 000 грн Продавец-консультант 20 5 600 .. 20 000 грн Районный управляющий 1 52 000 грн Стажер продавец-консультант 1 5 000 грн Старший охранник 1 17 000 грн Старший продавец 1 3 000 грн Товаровед 1 15 000 грн Укладчик 1 7 000 грн Укладчик-упаковщик 3 4 000 .. 5 245 грн Управляющая 1 12 000 грн Фасовщик 3 6 000 .. 8 000 грн Добавьте зарплату в компании АТБ маркетДобавить отзыв о работодателе АТБ маркет Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании АТБ маркет?
Місто Суми пр.лушпи 12 бредно. Коли нпочала говорити про незручності то керівник маркету Марина говорить » понаїзджало тут переселенців» або розвелося тут військових» таке відчуття що ми винні у війні та що гинуть невинні люди
Вона просто сміється над військовими
@Гость, если максимум на пол года год. И то то зависит от Зума и Ум магазином. И то сразу читай права и должностную инструкцию.и. Следуй только ней. А ну ещё в АТБ текучка кадров будешь работать за двоих (для АТБ то норма..). Так что если нужны деньги срочно типо кредит отдать или перед тем как найти другую нормальную работу можно идти в АТБ и потерпеть рабские условия труда
@Гость, не рекомендую , крайній випадок тільки . Вам багато доведеться тягати 10-20кг все самій , бо вантажники за всім не встигають!
Хотіла працювати касиром в АТБ в м. Луцьк. Прочитала відгуки. Вагаюся… Можливо, відгукнеться людина, яка там працювала…
Працювати не рекомендую в атб ,тільки крайній випадок . Хамство , приниження ,претензії , видумані дурні правила, обов’язки які взагалі не твої , на зарплаті теж обман але вчасно !
Робота тяжка , керуючий магазином хамка та лається наче як не всі дома , розмова та міміка і жести як у бідла! Магазини з крупним товарообігом краще взагалі не працювати , стоять над душею та контролюють процесс як пани або князі , гонять як останніх собак , постійні конфлікти та «нервотрёпка» відносини як до ї*б ашної коняки. Робиш часто двійну роботу, повинен бути двух місцях одночасно тарити зал , вигрузить машину , розбирати склад , виконувати хотіли продавців і замів Тупо рабство !
Готуйтесь до того що ви навіть не зможете нормально поїсти або можуть ломиться вам до вбиральні. Обєгорили при розрахунку !
Відверто кажучи дуже розчарована роботою hr Сереженко, а також Бутенко. Посада на яку був конкурс та сама співбесіда була аж дві неділі потому, на цій співбесіди,наприкінці, пообіцяли дати відповідь через два -три дні. Однак отримала перший фідбек від Віолетти аж неділю потому, були якісь дуже дивні запитання, з її боку, про серйозність намірів щодо працевлаштування. Якщо кандидат вже неділю чекає, то це вже говорить про його наміри. Потім тиша…Наприкінці другої неділі ця сама Віолетта, телефонує і ще раз запитує про серйозність намірів. Це вже виглядає як знущання, притому відверте від цієї компанії. Ще раз підтверджую, надаю згоду. Висилає вона мені анкету, добре все заповнюю, детально.Нічогр не приховую, вказую контакти по роботі та осіб , які б могли порекомендувати. Надсилаю до Віолетти, при тому звертаю увагу, що ВБ опрацьовує анкети, до тижня. Ну думаю добре. Після 14.00, отримую відповідь від Віолетти, що ВБ не пропускає. У мене питання до вас Віолетта, та працівників вашої гнилої ВБ, я особисто перетелефонувала за телефонами, які, вам залишала, но ніхто так і не телефонував за ними. За жодним телефоном. Яким таким чином, навіть доби не пройшло. А у вас відповідь ні. Хочу звернути увагу шукачів та майбутніх кандидатів, що за попередні організації, мене дуже ретельно перевіряли, бо робота планувалась з грошима, ретельно і до трьох діб. Дуже ретельно і все ок. Як можно брехати кандидатам, тримати в напружені два тижні, я, нажаль, відмовила вже двум нормальним роботодавцям, які дійсно були зацікавлені в співпраці, заради вашої маячні. Ви свині.
Колектив міста Хмельницького виражає свою вдячність за те ,що замінили психічно- неврівноважену, аморальну,ображену на життя району керуючу на адекватного чоловіка. Тепер ми усі стали дружньо жити і ще краще виконувати свою роботу.
В місті Хмельницький у районі Гречан керівник Костелей влаштовує мобінги працівникам.
@бывший сотрудник, ну если чо то. Кассу должен вначале считать продавец потом ЗУМ. и охрана смотрит за этим по камерам. а так прочитал прям в 1 в 1 как у нас в АТБ. вывод АТБ то «временная подработка для студента»который учится и в будующем будет работать на другой работе. В АТБ лучше долго не задерживаться. Там работа сложная помимо норм еще и унизительная.
АТБ- це пекло. Реально. Я працювала на трьох магазинах і хочу сказати, що багато залежить від управляючої. Останній магазин, хоча локально він мені підходив найкраще перекреслив всі мої ілюзії відносно АТБ, як роботи для людини яка поважає себе. Відношення як до тварин. єдине, що ще не б»ють. Людей не вистачає. А на підробітки змушують виходити, бо керівництво керує так, що люди просто тікають. Назви комусь хто знає номер магазину 1188, ледь не хрестяться. Заступник магазину Андрій Віталійович, юний вундеркінд, 25 чи 27 років, в процесі роботи постійно на телефоні, бо він торгує ще автівками, йому нічого не забракує, обматюкати продавчиню, яка вдвічі його старша. Ну, знаєте треба самоствердитися за рахунок інших. Піднятися у власних очах. Розміну немає, просиш як жебрак. Але Сєрий може порахувати касу так, що в тебе розміну не буде, він його весь вийме з каси, а ти ж ще наколядуєш. Так. Касу рахуєте не ви, а зами. Управляюча, Коваленко на стільки тупа, що я навіть не знаю, коли вона востаннє брала до рук бодай якусь книжку, окрім Колобка в дитячому садочку, постійно їй «для связки слов», треба вживати «ну корочє», або «бл@ть». такий собі місцевий ДОН. Охоронник Деменко, колишній меліціонер і нинішній місцевий алкоголік. В його зміну ти отримаєш порцію дідівщини, сам в торгівлі нуль, повний. Але поки не доведе тебе або до сказу, що ти йому рявкнеш у відповідь, або до сліз не заспокоїться. Ти будеш бігати як вжарений поміж касою і відділом, а охорона буде тішитися, що ганяє тебе як зайця. Коли приходить зміна на 10, кажуть вийшло свіже м»ясо. керівництво поміж собою обіллє брудом всих, навіть тих, хто ніколи не конфліктує, і виконує все, що воно не попросить. Обід тобі можуть поставити о 12, в той час коли тобі робити до 22. Бо зами розважаються, хто кому проспорить чий обід. Якщо ти вмієш добре дупку лизати, то можеш на роботу ходити і п»яний, і під міцнішими речовинами, і тобі нічого за то не буде, якщо ти працюєш, не п»єш, то ти [вырезано], на тебе скинуть три відділи і подивляться чи не впадеш. А якщо впав, то швидку викличуть тільки тоді якщо ти без свідомості, або волаєш про допомогу. На лікарняний??? Серьйозно??? Можна прокапатися і вийти на роботу на 10, Начальство краще знає, що тобі треба. Вантажники??? Вони є. Цілих шість. Але дай тобі боже щоб вони тебе не побили. Обматюкали, то за спасибі. Палєти будеш розбирати сама, перекидати товар будеш розбирати сама. Хлопчики можуть закинути твій товар або на самий верх палєти, а верх може бути під два метри, або таку саму палєту, що її роклою не витягнеш одному, но на на ній внизу під самою стіною буде стояти твій акційний товар. Але до хлопчиків треба лагідно, підхід до них треба. Бо їх у нас мало. Палєту вивезти на зал і розкидати не можна.Чого? А… Ніхто не знає. Правила АТБ.Закони України? Ні! Не чули! Норми переміщення вантажу жінками? А що це таке? Оплата праці у власний вихідний? Скажіть спасибі що роботу маєте. Підробітки які ще раніше оплачували 100% зараз платять 70%. Тобто корпорація зацікавлена в тому щоб в неї люди не працювали,бо є [вырезано]и які будуть працювати за тарілку супу. Можливо й є десь рай, то точно не в АТБ. Якщо хочете отримати курс приниження, втратити здоров»я, набути болячок, вам в Слобожанське, Дніпропетровської области в магазин 1188.
Почему в кривом роге на должности зама работают люди которые не были продавцом? Как такой человек может руководить если не понимает этой работы.За какие заслуги они туда попадают на эти должности без карьерного роста???
@Гость, пф то норма. В нашому АТБ такой в 1 мiсяць звiльнилось 5 людей. А так стабильно по 1 раз в 1-3 мiсяцi
Через погане відношення керівника Костелей А. В. у м. Хмельницький у районі Гречан багато працівників позвільнялось.
Потрібно ,щоб уся адміністрація проходила раз на шість місяців психіатра і нарколога , а служба безпеки з районними керівниками раз на три місяці перевірку що до привласнення майна на детекторі лжі ….Або міняти їх раз на рік,по регіонам ,щоб не встигали придумувати корупційні схеми
@Гость в Харькове,на вакансию инспектора ревизора))Первый раз вижу такой список,это ж какие условия работы,что ты должен быть психоустойчивым))Вот реально,во многих компаниях работала ревизором, нигде таких документов не требовалось)А и анкета для отдела кадров максимально [вырезано]))
@Гость, ну это мало где такие требования прям на столько пройти комиссию,у нас в магазине ты устраиваешся и проходишь стандартный мед осмотр и всё@Гость,
@Гость, не идите на ночные смены будете работать и за грузчика и за продавца. Хотя так же и в дневной смене может быть
Прочитавши всі ваші відгуки про компанію АТБ , я як людина яка проробила там майже 17 років хочу сказати наступне! Риба гниє з голови! Якщо на магазині керуючий , який виліз із гавна в керівники, то діла на магазині не буде! Якщо людина народжена керувати людьми, якщо вона зацікавлена в роботі, цінує всіх своїх працівників, завжди помагає , завжди на позитиві і не виділяє хороших або поганих, не водить шашні і дружби з колективом, то це просто самий найкращий керуючий магазином! І тільки від такої людини залежить настрій і атмосфера, яка панує в магазині! Шкода… що таких людей мало! А керують магазинами разі йолопи, неосвічені, невиховані… вони беруть аби кого, а то що цей йолоп керувати не вміє то їх не цікавить… шкода, що беруть кого завгодно, і від цього страждає робота всього магазину!
Что за фигня?что б устроиться на работу нужно кучу бумажек предоставить !психиатра,нарколога)Бред просто,сразу отпадает желание там работать.Поехать в Центр занятости,пройти мед комиссию,пенсионный фонд,жесть
Корпорация, которая закрывает свои «трудные времена» за счет сотрудников, всегда и везде — Донецкая, Луганская область — в период войны сокращения сотрудников, закрытие магазинов и никакой помощи в это сложное время.
Другие области — вечно бросаются сотрудниками, кидают по магазинам «ведь вы пришли работать в корпорацию, а не на конкретный магазин», ТУ,СБ и прочие выше стоящие, приезжают и после них постоянные штрафы (ведь не поставить они не могут) и этими штрафами сопровождаются все «поднятия зарплаты». ЕЕ якобы подняли, а потом штрафами вернули на прежний уровень.
зато они продолжают открывать новые магазины за счет действующих, забирая людей (при этом не спрашивая) и укомплектовывая штат нового («потом, если захотите вернетесь на свой»).
Постоянные сборы «на ЗСУ и благотворительность» происходят под жестким давлением от руководства — «мол не продадите, будете выкупать сами».
Это я молчу про недоплаченные премии, постоянные «необязательные, принудительные» подработки и многое другое.
Корпорация, которая плевать хотела на КЗоТ, на своих сотрудников. Им важно, чтобы клиент был всегда прав и не дай бог не позвонил на горячую линию (даже, когда откровенно не прав). Они не готовы встать на сторону сотрудника, не готовы помочь. Единственный плюс — зарплату платят вовремя (ну правда и ту не все).
Хвастовство по поводу трудоустройства ВПО — только слова и не более (ведь это их же сотрудники, только с других областей)
Пф однажды пришла какая то -(пзд…а)- женщина. начала выпендриватся. (короче чсв) будто чувствует себя богом . пф будто генерал или прокурор или депутат. короче какая то шафка повыпенривалась и под конец сказала какие то фамилии. я спросил что это значит . она говорит то ваш районный управляющий и еще что то (я так понял про нашего ум). ох как хотелось послать её далеко. 1 за оскорбление меня которое она выдала. Мне лично пофиг для меня все ровны. я б её срадостью послал нах и уволил б меня. мне всеровно . но я не стал портить репутацию магазину. я так понял та бабёха была УМ с другого атб или шо фиг пойми.
Робота продавець консультант, тобто КАСИР, чи вантажник??? За 2 дні з касою працювати не вчили, так ознайомчий екскурс, ні про що!!!зате 12 год. в день розкладка товару і підтарка по всьому магазину,бо працівників бракує…Напис. заяву про звільнення: керівник магазину без узгодж. з служ. безпеки не виріш.питання, служба безпеки вирішує важливіші питання, а не звільн.працівника, кадрами займається-ніхто не займається!!!
Не вірила слухам про атб, але напевно щось таки є правдою, 👎😡, додзвонитися не можу, абоненти не беруть телефон або відхиляють дзвінок.
Товарознавцем взагалі не можливо працювати. Районний бугалтер наділа корону і качає свої права. Вирішить сама в своїй голові, шо то не водій підписував і ставить борги. І нічого не доведеш. І ще має наглість в пошті писати, шо повикидає накладні, виставить в борги і потім спробуй доведе, що то вона викинула. Ніякої управи на неї не знайдеш. І всі там вони такі.
Тож не раджу йти в товарознавці, бо тільки й роботи, шо борги надумані вибивати.
Работать в АТБ можно,если управляет магазином не быдло,сплетница и брехуха, Управляющая вступив в должность перевела людей,которые ей не понравились и притащила своих подруг,нашла в коллективе жополизов, остальных медленно сожрала
расскажите о работе кро(инвентаризаторы),стоит идти?какие подводные камни?Интерисует Харьков.
Какая зп,график итд
Скажите пожалуйста как увольняют? Хочу уволиться но не подписывает сб или управляющая делает на зло. Может позвонить раенной?
Яку зарплату ти заробляєшь для себе якщо ти на ставці ????Ніякого процента від товарообігу ти тут не заробиш ..Тільки керуюча і зами з відсотка…І походу ви з керуючих що так запиз…сь.
Подскажите в каком банке работники получают зарплату? Мне необходимо это узнать т.к. планирую устроиться грузчиком, но к сожалению есть проблемные задолженности в пару банков.
@Гость, ну правильно. Охраннику потом будет Ум. И зум говорить зови кассиров тут очередь. И на оборот хоть очередь но «этого кассира не зови она холодильник заполняет»
Если у вас еще есть силы, то из вас их выжмут и выкинут вас как выжатый лимон. Если вам что- то не нравиться, то незаменимых людей нет.
Запугивание, штрафы необоснованные притензии и просто давление и манипуляции. Обычное дело! Ни жалости, ни сострадания. Главная задача руководства не дать людям зарплату!
Хочу сказать Большое спасибо горячей линии Атб!!!!!за оперативность!!!!!Пусть Бог хранит Вас и Ваши семьи!!!!!Все таки есть люди на этом свете!!!!А г. Балта Одесская обл,охрана нас за людей не считает!!!!на работе не в адеквате(походу пьяные 04.01…21.25)можно по камерам просмотреть)как с людьми общаются!!!!просто нельзя так разговаривать в нормальном и трезвом виде!!!!вы проверяйте переодически Ваш персонал!!!
Шарашкина контора. Единий плюс, вчасна та офецийна зарплата. Стосуеться в основному центрального офису, все зроблено для того, шоб витягти з спивробитникив останни сили, а з покупцив гроши.
Зразу видно,що засновник охоронник Тимошенко. Им начхати на людей.Тому й постийний кадровий голод.
Просто хочу до работать!У меня ситуация Живу далековато от города с транспортом вечные проблемы.Итак 31 декабря последний автобус до 17.00.Иду до Зума объясняю ситуацию;Фраза ,,Хорошо, посмотрим! А смотреть не на что, автобус ушёл, такси не едет ,он не отпустил.Пришлось звонить настоящему человеку и он помог,привёз!Отмечали всем этажом новый год ,а на утро на 10.00 нужно на работу.Автобуса нет ,он пошёл только в 16.00.Естественно после слов ваши проблемы как будешь добираться, я долго думала и решила проблему, просто не вышла на работу ! Во общем пришла на работу 2 числа , и собрала не плохую просрочку. Так Управляющия повесила на меня ,а я объясняю как могла я снять уценку ,если я отсутствовала на работе?А зум мне тычет бейджик, видишь что написано?Я не продавец ,чтоб этим заниматься. Так правильно вам просто надо было организовать человека на отдел ,чтоб снять уценку для того и замест.управ.маг.! Как я делала не однократно, тем более сотрудники шарились весь день !Я так поняла сделано это было специально !Под диктовку написала объяснительную, и мысленно послала их [вырезано]! Буду умнее этих ебнутых!И ждать пока карма настигнет их! Уга -га! Было у кого-то такая ситуация, напишите какая у вас было и как решилась?
Доброго вечора.Чи є можливість влаштуватися лише на нічні зміни або посуточно? Чи на підставки, щоб околр 8 годин працювати, так, як підлаштовуватися треба буде під маршрутки.
Який графік роботи та зарплата у охоронців? З чого складається зарплата, почасова ставка, як у більшості магазинів, чи по іншому? Чи вираховують якісь штрафи з зарплати?
Які функції у охоронців АТБ, потрібно увесь день стояти на касах, чи вони міняються?
Чи змушують охоронців виконувати якусь важку фізичну роботу (типу тягати мішки з овочами)?
Усю адміністрацію потрібно відправляти на курси -ефективне управління командою , іноді таке враження , що керівники не керівники, а просто заробітчани…
@Бывший сотрудник, у меня муж работает охраной в АТБ и ему выписали штраф за то что ответил в телефоне на сообщение, возможно такое , они имеют право ?
Хочу залишити відгук про роботу в шарагі такій як АТБ!
Пішла на пів ставки бо мене так влаштовував графік ,обіцяли 7250.
Так склалось що не проробивши місяця довелось звільнитись, саме головне що при прийняті на роботу мені ніхто не казав що з мене нахер повищитують все і я там за дякую відпрацюю 9 змін . Вмісто моїх 4500 . Ці тварі заплатили мені 2300. [вырезано] і невдавилоб їх .
АТБ це рабство . Працювала в магазині 1445 Яготин .
Керуюча нормальна, а от колектив гнилий .
С такими і дня не хочеться працювати . А тепер після такого розрахунку. То якби і життя нагнуло раком то туди більше б не пішла на роботу ні за яких обставин .
Хай ***шать раби за такі подачки !
Работаю в атб Админом. Такого ужасного отношения не было нигде и никогда. Всегда во всем виноват, вся грязная работа скинута в ночь. Ты и уборщик и охранник, кассир, грузчик, строитель. Ладно если бы хотя бы труд твой уважали, а так каждый раз недовольства и это не только в моем атб. Все админы моего города (Николаев) рабы. Очень жаль что такое отношение ведь работа не плохая, если бы управляющих ставили на место, а не давали им право унижать и психологически насиловать людей было бы намного лучше.
У меня такой вопрос!А с каких это пор во время военного положения персонал оставляют на сутки ?!З***ный за день и еще и на ночь останься ! Вы что там курите ?Или вообще убило :Связи с приездом дбк выходная смена приходит на 22,00 часов и моет отделы.Невыход 2 -ая группа.И это при том ,что мойка была неделю назад и тоже на сутках.Но только отработали 12 часов,а потом ночь мыли ! Весь день спать на кассе? Откуда внимательность ,она спит!Вы кто такие [вырезано]?Я не раб ваш персональный!Я свободный человек! ЕСТЬ трудовой кодекс который нас работников защищает!Тревоги не умолкают укрытия нет для персонала! Дают распоряжение на подпись в случии тревоги где вы будете ?С себя ответственность снимают в случае если прилетит!
Підробітки числяться лише в журналах,а в табель не заносяться, мультики на ЗП керуючі відмовляються дати, журнали ховаються
Економлять на штатах, у великих магазинах з великим товарообігом скорочують касирів, один касир має викласти товар і обслужити 100 000 покупців ,інші до вечора викладують молочку і ковбасу до 8 вечора.На питання чому така мала кількість прийнятих касирів,керуюча відповідає , так треба…м.Хмельницький
Умови праці в АТБ просто жахливі, обовʼязків на кожну людину більше чим має бути в 2,3 рази, якщо ти працюєш в нічну зміну то готовся працювать на касі, в охороні та викладать товари по всьому магазині. ВЗАГАЛІ НЕ РЕКОМЕНДУЮ ТАМ ПРАЦЮВАТИ. Заробітню плату виплачують як їм зручно. Обовʼязково потрібно читати всі договори які підписуєте там буде багато цікавого!!!
Як нараховують ,аванси ?від чого від тал купатись?до 15.дві під роботкі 2400,а інший до 15.4подроботкі 2000 то на що далі розраховувати ?
Поцікавтесь з якого часу почали оплачувати перерахунки магазину та санночі.працювала в атб в 2011році,керівничка збирала з персоналу кошти на перерахунок і багато було роботи яка ніяк не оплачувалась.Запоріжжя
Підробітки записуються у журнал де листки не скріплені і не прономеровані, керуючі в кінці місяця їх видирають і витирають одне місце, діляться зі службою безпеки, підтасовують нормальні переобліки,знімаючи премії працівників,по службі продвігають зелених неуків , які хамлять покупцям і безповідально ставляться до роботи, переважно без освіт взагалі, не розуміючи елементарних речей взагалі…працівники йдуть , не хотять мати з дибілами діла..
Кажуть що по Києву зп в АТБ 11500 грн
А на Нивках 23000 грн
Скажіть це правда?! На Нивках більше платять чим у Києві? 🤤
Заробітну плату Ви заробляєте виключно для себе, аж ніяк не для керуючого та районного керуючого.Люди не за красиві очі обіймають такі посади. А щось не подобається, то йдіть і навчайтесь хоча б на того ж заступника керуючого, а то пи***ть всі гаразді. І вибір є завжди, ніхто Вас силоміць не тримає. Шукайте іншу роботу, а не об***айте керівництво та корпорацію.
Работала в Днепропетровской области в АТБ. Такого конченного руководства, как здесь, нет наверное, нигде. Они ничего не делают. С разменам не помогают. И в любом случае , виноват будешь ты.
Про працювавши в атб багато років розумієшь що заробітну плату персонал заробляє начальству тому що весь персонал на ставці так як управляющим і замам зп підняли дуже добре грущикам на 20% касирам на 16 %уборщикам на 18% пекарям на 13% і скажіть будь ласка якого фіга ви знову підіймаєте начальству так як касири отримують лише 11 тис.зами 20 тис.Ви що ніяк не нажиретесь ????Управляющая завжди говорить главное что бы я набрала балы. а то що люди працюють як воли .Р
І будь ласка навчіть районих керуючих не обзивати працівників які заробляють в той час їм зп.