АР Бориспіль

АР Бориспіль

, ,

ТОВ «АР БОРИСПІЛЬ» , засновано у 2002 році, 100% шведська інвестиція з 2007 року. Земельний банк налічує 40,000 га землі у Київській, Чернігівській, Житомирській та Хмельницькій областях України.
Ми вирощуємо — кукурудзу, сою, пшеницю, соняшник, ячмінь, ріпак, жито.
Ми володіємо трьома сучасними елеваторними комплексами (м. Бориспіль, м. Миропіль, с. Заворичі) на залізничних станціях, які забезпечують безперебійне сушіння, зберігання та відвантаження якісного зерна.

Отзывы о работе в АР Бориспіль, зарплаты

Отзывов пока нет

Работа и зарплата в компании:

ТОВ «АР БОРИСПІЛЬ» — це компанія, яка працює в агробізнесі та спеціалізується на вирощуванні різних сільськогосподарських культур, таких як кукурудза, соя, пшениця, соняшник, ячмінь, ріпак і жито. Компанія має значний земельний банк, що складає 40,000 га, розташований у Київській, Чернігівській, Житомирській та Хмельницькій областях України.

Компанія володіє трьома сучасними елеваторними комплексами, що забезпечують ефективне сушіння, зберігання та відвантаження зерна. Це дозволяє їй підтримувати високу якість продукції та задовольняти потреби ринку.

Щодо вакансій, ТОВ «АР БОРИСПІЛЬ» може пропонувати різноманітні позиції в аграрній сфері, включаючи роботу в полях, на елеваторах, а також адміністративні та технічні посади. Зазвичай, такі компанії шукають фахівців з агрономії, механізації, логістики, а також менеджерів та працівників для обслуговування обладнання.

Зарплати в агробізнесі можуть варіюватися в залежності від посади, досвіду роботи та регіону. У середньому, зарплати в агросекторі можуть коливатися від середнього рівня по країні до вищих показників для спеціалістів з великим досвідом. Як правило, компанії пропонують конкурентоспроможні умови оплати праці, а також можливості для професійного розвитку та навчання.

Переваги роботи в агрокомпаніях, таких як ТОВ «АР БОРИСПІЛЬ», включають стабільність, можливість роботи на свіжому повітрі та участь у важливій галузі, яка забезпечує продовольчу безпеку.

Добавьте зарплату в компании АР Бориспіль

Добавить отзыв о работодателе АР Бориспіль

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании АР Бориспіль?