Аптека Низких Цен — широкий ассортимент медикаментов. Отзывы о работе в Аптека Низких Цен, зарплаты
Зав. аптекой 1 11 000 грн Заведующий аптекой 3 13 000 .. 35 000 грн Маркировщик 1 9 000 грн Провизор 6 5 000 .. 15 000 грн Системный администратор 1 12 000 грн Фармацевт 7 6 000 .. 20 000 грн Добавьте зарплату в компании Аптека Низких ЦенДобавить отзыв о работодателе Аптека Низких Цен Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Аптека Низких Цен?
@Влада, Як мінімум половина виставлених вакансій є не актуальними, бо просто в HR-відділу є план на розміщеня вакансій та поповнення бази резюме, а також створення ефекту максимальної присутності компанії на ринку праці.
@Влада, краще починати свій шлях в іншій мережі. Бо в АНЦ просто розчаруєтесь в професії і зовсім не захочете далі працювати фармацевтом. Вони всі соки з людей видавлюють.
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, хо тут працює, чим зумовлена така величезна кількість вакансій при чому в кожному місті України???
Справді жахливі умови праці чи що? Хотіла б почати свій фарм. шлях тут, але збиває спантелику така велика кількість вільних місць. Буду вдячна за відповідь)
Может кто-нибудь подскажет как сейчас с условиями работы в г.Харьков? По телефону менеджер конечно хорошо рассказывает, а вакансий при этом у них достаточно много..
Работала в сети АНЦ лет 5 назад…Ушла из-за высоких нагрузок и «мутной» системы оплаты труда. Смотрю по отзывам, если что и изменилось, то в худшую сторону. Рада, что не осталась там. Сейчас работаю в сети Белая ромашка, очень довольна. Зарплата вовремя, вся белая, на одну карту. Никаких СТМ-ов и прочих «первых рекомендаций». Нормальная, честная, стабильная работа, где можно чувствовать себя именно фармацевтом, а не торгашом. Для меня это важно.
Що це за оплата 200гр за нічний переоблік, це як? Поясніть будь ласка,чому денна зміна одна сума, а нічна значно менша?!Да коли це вже скінчиться?!
Условия работы все больше и больше усложняют, показатели повышают, такое ощущение что ты не фармацевт а обычный торгаш, человек не захотел давать свой номер телефона на бонусы? Виноват ты, у тебя падает рейтинг, потом штраф, и никого это не волнует, не выполнил план потому что мало людей или цены в аптеке выше чем у конкурентов, все равно виноват ты, работаешь один на смене? Перерыва нет, в туалет сходить иногда просто не успеваешь, так же как и поесть, на праздники работаешь полный день, и пофиг что ты человек и тоже хочешь побыть с семьей тут на тебя насрут, просрочка-плати, и никого не волнует что ты не смог продать препарат от псориаза и тд, вечные проверки как будто ты не в аптеке работаешь а в секретной организации, при этом получаешь 20к)
Ну на моей памяти, то всегда если нет плана, виноват фармацевт…
И пофиг, что погода плохая, либо другие факторы.
Во всем всегда виноват фармацевт.
Полное разочарование….
На каждом шагу рассказывают какая крутая сеть, как круто работать, но количество вакансий на ворк юа показывает другое.
Зачем так всё усложнять допуская такую текучку кадров ?
Неужели нельзя лояльнее относиться к сотрудникам ?!
Я нахожусь будто в рабстве, не видя белого света, камеры, прослушка….
Постоянно на работе, работать некому, текучка.. Постоянные тупые нововведения…Вечно недовольная куратор.. Ну такое ..
Будьте проще и люди к вам потянутся!
Куратор Михед редкостная т***ь. Которая выживает сотрудников, и доводит их до нервного срыва, потому что дрожит за свои премии
Куратор Штиль та еще истеричка. За показатели е***, что-то не так с показателями — угрозы увольнением, штрафами и тд. Если план не выполняет аптека — то виноват фармацевт, что не втюхал, а не другие факторы (цены, конкуренция, маркетинг, реклама и ид). С таким темпом, под ее подчинением аптеки начнут все больше и больше открывать вакансии в поисках фармацевтов.
1) Аптека скотилась. Якщо на початку 2023 року, було більш менш нормально, то потім почалось: зміна нарахування за інтернет заповнення — відсоток знизився, аргументуючи це тим, що «фармацевт не проводить консультації за інтернет замовленнями, тому нараховувати додатково кошти сенсу немає». Окей, а те що людина нахабно може стояти перед касою, отримає консультацію фармацевта, і замовить на сайті Таблетки/Сайті аптеки? Це не консультація? Або зробить по-своєму: ти йому розкажеш що і як (хоча це має робити лікар), а він замовить геть інше. Або піде в іншу аптеку. Ви витратили свій час та сили — а не отримали нічого.
2) Власні торгові марки. В багатьох мережах таке поняття є. Одна справа, якщо ці товари реально нормальні, інша — коли це фігня. Якщо люди звикли до одного препарату, і роками його вживають, то як ти людину переконаєш купити товар ВТМ? Ніяк. Якщо людина звикла, то її не переконаєш. І відразу переходимо в пункт 3.
3) Команда «впарь». Ви маєте забути слово «Ні». Хоче людина купити чи ні — це ваші проблеми. Ви маєте продати. У вас будуть показники продажів, і зараховуються багато чого. Але якщо ви по ВТМ погано — вам також буде погано: попередження, а далі штрафи. І нікого не хвилюватиме, що товарообіг аптеки низький, бо поруч з вашою аптекою є ще як мінімум 5 (а це реальність в деяких містах). Якщо вам поставили задачу «продавати товари не пластинками, а цілими упаковками», то трактуйте це як «залізь в кишеню людині, та забери в неї кошти, і не важливо що їй це дорого». Що для вас, як клієнта краще? Якщо вам потрібні ліки, а на цілу упаковку не вистачає, або ви просто хочете відчути ефект від ліків, ви купите цілу упаковку відразу? Сумніваюсь. Ви купите пластинку. Але кураторів це не має хвилювати: ти маєш «вкрасти» кошти у людини.
4) Конкуренція. Звісно, біля однієї аптеки, може бути ще декілька, які впливатимуть на загальний товарообіг аптеки, і на вашу зарплатню в цілому. Ані кураторів, ані офіс — це не хвилює. Ви маєте рвати на собі труси, аби бути першими. І аптека «Аптека низьких цін» не виправдовує свою назву. Ой… вибачте, вже не «низьких», а «ніжних». Тільки це ніяк не змінює ситуацію. (Так, аптека називається вже «Аптека ніжних цін».)
5) Будьте готові до штрафів. Якщо ви не виконуєте план, ніхто не буде зʼясовувати ситуацію: може людям дорого? Немає товарів в достатній кількості/поганий асортимент? Кількість аптек в радіусі 2-3 км (тобто піша доступність) 10+? Або просто вам вирішили підвищити планку, і все? Не виконуєте — попадаєте в категорію «Червоні». Один місяць — не проблема, але далі — штраф. 1000 грн. Потім 2000. Якщо на третій місяць залишаєтесь в категорії — то ваші гроші забирає хтось. Може куратор, не знаю.
6) Повага, або її відсутність. Будьте готові, що якщо на якійсь точці немає персоналу, або треба замінити — вас змусять. Не можете? Не проблема. Вас поставлять в робочий табель, і якщо не прийдете на роботу, бо у вас вихідний — вам примусово випишуть штраф.
7) Аптека має відкриватись до 8:00. Якщо, раптом, у вас немає світла (а в наш час це реально), то ви не зможете відкритись вчасно. Бо, якщо дівчина — то як вона має витягнути генератор з аптеки, і його завести? Ну добре, якщо хтось є, кому допомогти. А якщо немає? А якщо у вас сходи? То як бути? Ліфт для візочків? Наврядчи він працює. Так, для краси, бо без нього не дадуть ліцензію на аптеку.
Добре, уявимо, ви спустили генератор, завели, а на годиннику вже 8:01, і ви відкрили касу о 8:01 — чекайте втик від куратора. Бо, чому це аптека відкрилась пізно? І куратора не буде хвилювати це.
8) Довідка аптеки. Це окремий треш. Якщо клієнт тупанув, або просто тупий і пише скаргу, ніхто не зʼясовуватиме обставин, що сталось (може, глюк сайту, або йому не сподобалось що ви їли обід і дожовуючи в коридорі не вийшли до ного (бо з набитим ротом неможна виходити до клієнтів), або якщо просто у вас нема паперових цінників на вітринах тощо), чекайте скаргу на аптеку. Вам скажуть, мов, якщо це дивна скарга, ніхто не зарахує в статистику її. Брешуть, зарахують і ще й як.
9) Відсутність анонімності. Вам скажуть, мов, якщо у вас є якісь претензії до колег/роботи — можете писати на звернення, і воно буде анонімне. Брешуть. Все про вас знатимуть, всім все розкажуть, і ще вам прилетить. Якщо ви сидите на роботі самі — будьте готові до того, що за вами будуть слідкувати, слухати УСІ ваші розмови, які потім можуть прилетіти вам. Розмовляєте з родичами? Або з другою половинкою? Всі на роботі знатимуть про що ви говорите, і це потім у вас можуть запитати (тобто, лізуть не в своє діло). Те, що ви даєте згоду на відеозйомку під час працевлаштування, це одна справа. Але там немає пункту «дорікання працівників за приватні бесіди/інтимні теми тощо».
Будьте готові до цього.
Запоріжжя.
Це треш, місто постійно під обстрілами.
Доплату за хоробрість прибрали. Оргументуючі це «У всіх містах України однакова ситуація»
Продавати ліки які повинні бути вилучені бо в них щось не так-ми повинні
Під обстріли, взриви працюємо, невгласное распоряжение «зідрати наклейку що аптека під час тревоги не працює»
Коли зриває кришу в аптеках, падає бойлер на унітаз кажуть прибрати та працювати. Відношення як до тварин. І вишенка на торті куратор Олександра , прізвища не знаю , Вона напевно важає що знайомитись з працівниками аптек не потрібно. Відношення хамске, на вигляд тупа максимально. Це вроді була зав аптекою, а розума взагалі нема.
Кого ви берете на посаду куратора? Дуру?
За показниками вибачте ї**ть
Компанія «скотилась» просто на дно. Набрали на посаду кураторів кого-попало, хоча провели до цього курси для завідувачів, в потенціалі стати кураторами. Дівчата дійсно достойні і давно працюють в компанії, знають всі нюанси. Так ні, краще взяти начальника відділення Укрпошти. Вона ж краще розуміється в фармації. Куратор має приїхать на візит і елементарно перевірить, підказать, вирішить проблему. Що вона навчить, якщо у мене в аптеці всі з вищою фармацевтичною освітою, марки продавати? Просто нема слів.
@Знающий, на счёт карьерного роста, не особо интересовался как это было у провизоров и т.д, но как бывший сотрудник IT отдела могу сказать что никому карьерный рост сотрудников не интересен. Все то, что тебя может прокачать как профессионала — обойдет стороной. По факту компания будет ок тем, кому нужен старт карьеры,чисто год набить опыт и далее двигаться в более перспективные компании с большим уровнем дохода и которым выгодно развивать вас как первоклассного специалиста, а не только лазить и подключать кабеля под кассовой зоной.
Ну наприклад, я не попадала в ні в ред, ні в оранж.
Махінацій теж не було.
Дали жовту карту, за невиконання завдань куратора по типу підвищення середнього чеку і середньої вартості позиції.
Навіть не знала до того моменту, що за таке можуть дати жовту карту…
@Гость, штраф є тільки за переоблік та за виявлений факт махінацій з дисконтом клієнтів. Також є замороження частини зп, якщо 3 рази попав в рейтинг найгрших. Якщо виправишся, то зп виплатять, якщо ні, то заморожена частина йде в фонд фірми. Але щоб 3 місяці біти серед найгірших, то треба дуже старатися!
Бісять бескінечні рейтинги та те, що довбуть за 1 позицію у чеку
Нічні переобліки навіть під чай війни. Не встиг до коменданського часу ночуєшь на аптеці
відмічаєшся як у тюрмі через додаток
Працюєшь під камерами з прослушкою. Раз на неділю завідуючі чи куратор прослуховують і відмічають чи по всім стандартам ти спілкувався з клієнтами
Програма легка. Є підказки аналогів і фото препаратів
Якщо натрапите на гарний і відповідальний колектив, то працювати буде легко
@Фармацевт, в подорожнику вся сума від інтернет-замовлень іде в ТО, а от в АНЦ лище процент від суми. Хоча якщо порівнювати загалом, то зараз з приблудами які пішли із офісу анц, то в подорожнику стало набагато гірше ніж пів року назад
@Анна, за такую зп и условия работы только студенты и пойдут. Работала на 2-3 курсе. Ушла в репетиторство. Уже почти год получаю в учебный год около 30к в месяц, кучу благодарностей и замечательные результаты НМТ. Не уверена, что вообще стоит заканчивать эту вышку, особенно в условиях войны
@Гость, ставка на карту 7 чтоб их получить нужно отработать 180 часов, + 1,8% от розницы при выполнение плана (1,6 при не выполнении), +1% от интернет заказов, + фишки. Если будете выпрыгивать из штанов, и кричать всем добрый день я вас слушаю даже когда клиент еще не перешагнул порог и хапать и ртом и ж***** тогда может 20 получите но это потолок
Скажіть будь ласка, а яка ставка зараз в АНЦ, та скільки в середньому можна там заробити. Відгуки дуже різняться. Дякую.
Ну особисто я працювала і мені є з чим порівняти.
Скрізь свої плюси і мінуси.
Поки не почнеш працювати не зрозумієш чому люди так пишуть.
Ну якщо порівнювати з тим же Подорожником, то однозначно тут краще.
Ужас- это 13 часов на ногах за 8000 тысяч!!! Вы просто не работали в другом месте,там где действительно ужас
@Фармацевт, ну з вакансіями то офіс щось крутить останнім часом, розширення штату. Я наприклад в свою аптеку не хочу брати, ми самі працюємо й добре заробляємо. Але куратору верх сказав завести вакансію. Потім я буду пояснювати що людтина не треба і все по кругу.
прибрати б у нас кураторів, може й жити було б легше. я тут в фірмі 10 років, все бачила вже
@Гость, із — це інтернет-замовлення, що здійснюють клієнти через таблтки.юа чи інших сайтах.
Це ж треба, в кожній мережі свої правила: в подорожнику до прикладу за зборку чи продаж броней не платять, тут же в АНЦ таке оплочується, хоч і мізерно, але все ж приємно.
Вітаю!
Не підкажете, чому так багато вакансій з’являється в цій мережі, потім всі стають заняті, а через кілька місяців знову вільні? Це текучка кадрів через не коміортні умови чи з чимось іншим пов’язано, скажіть, будь ласка, хто знає???
Хотіла би в цій мережі працювати, з/п наче хорошу пропонують, але сумніви навіює от ця текучка кадрів.
Это вы еще на написали про увольнения сотрудников. Если вкратце,попытки не отдачи трудовой книжки, типо потери обходного листа, при этом самый трэш, это то что при попытке уволить зав аптекой попытка навесить все сроки на нее , причем сроковый товар брался при автозаказах офисными сотрудниками,ну вишенька на торте сроки увольнения раньше чем проведенный переучет в аптеке.То есть куча нарушений статей трудового законадательства.
@Гость, Підкажіть,що обозначає ІЗ
Якщо коротко то :
+ ЗП платять вчасно
(На кожен день у кожного ПС є план, якщо виконав отримуєш 1.8% від ТО, якщо ні —1.6%.
За ІЗ отримуєте 1%( 0.4% за збір, 0.6% за відпуск)
+ фішки, великий асортимент препаратів,що можна пропонувати людям і отримувати за це бонуси
+Більш менш легка програма
— Потрібно платити за сроки
— Нічний переоблік
— Система оцінювання ТПК, лояльність це суцільний мінус
— Дуже зациклені на показниках середнього чека і довжини
— Постійно якісь нововведення і вони зазвичай не на користь ПС
— Взагалі не скорочують робочий день ні на Різдво, ні на Великдень
— Висне програма
— Не анонімний к’юар код
— Не оплачують сесію
Люди, будь ласка, хтось може об’єктивно розказати про всі плюси та мінуси роботи в цій мережі?? Дуже прошу. Бо хочу перевестись з іншої мережі, але маю сумніви, чи варто йти в АНЦ, адже чула , що там штрафи жах які. Проте це слухи, хотілося б почути дійсно правду від людини, яка там робила, особливо цікавлять вінницькі аптеки АНЦ. Відпишіть будь ласка, хто з Вінниці і тут робив!!!
Куратор Дедова это самый отвратительный куратор из всех кого знала. Методы измывательства над подчиненными теже что и у Стояновой, директора Фармации. Собстевенно где она и научилась этому.
Повторю подвиг Оли Косий, дам отзыв.
Действительно с уходом Лавреновой работать стало не выносимо.
У руля поставили Семёнову и в отделе СТМ начался филиал АДа на земле. Здоровое партнёрство на этом закончилось, и слово АНЦ — лидера рынка утратило вес и силу.
Постоянные придирки, упрёки, недоверие и обливание фикалиями.
Причём обливают в спину даже после того как «добились своей цели» и ты покинул компанию.
По факту последнего, даже имел диалог с @Юлія директор з персоналу, но результата не последовало.
Отсюда делаем вывод — в АНЦ за защитой своих прав и достоинства обращаться не к кому и без смысла.
Благодарен всем партнёрам, которые поддержали и помогли опровергнуть всю ту грязь, что обрушилась на меня.
Фарм рынок запасся поп-корном и наблюдает как Семёнова разваливает отдел за отделом в компании АНЦ.
Всем, кого уже выжили из компании могу пожелать, по скорее отойти от «дергающегося глаза»
Всем, кто ещё терпит это издевательство — крепких нервов.
Как говорил, и продолжаю говорить всем и везде: В целом, к компании АНЦ претензий не имею, компания действительно крутая, но самодурство Семёновой и её свиты — погубит как репутацию на рынке так саму компанию.
Как и Ольга, пишу в открытую, не прячу имя, так как не боюсь говорить правду.
@Юлія директор з персоналу, Думаю настало время вмешаться Вам, так как с таким подходом Семёновой к работе и не сдерживании себя в выражениях, многие из нас уже на грани ухода.
Команда сыпется на глазах, взамен доведенных до увольнения классных ребят, профессионалов своего дела, с богатым опытом в фарме, приводят недоразвитых людей без опыта в фарме, или с бадма (что ещё хуже).
Отдел СТМ пострадал сильнее в самом начале, но это матюкливое недоразумение с фамилией Семёнова взялась за остальную команду.
Сейчас наших дорогих СТМщиков можно лишь вспомнить добрым словом, так как текущие сотрудники — не компетентны.
P.S. Анна Александровна, вернитесь, молим Вас.
@Гость, Добрий день! Практично ніколи не пишу відгуки та скарги, бо вважаю це зайвою тратою часу та емоцій, але на цей відгук просто не могла не відреагувати. Наисано чітко, лаконічно, все по темі і нічого зайвого — по-чоловічи. Я особисто пропрацювала з Марією півроку в АНЦ, навіть мали спільний кабінет на двох. З травня місяця відділ ВТМ звільнився у повному складі і був замінений працівниками БАДМ. Ні в кого з керівництва компанії та відділу персоналу це не викликало питань. А хто не з БАДМ, то подружки, яких намагалися просунути давно, але Анна Олександрівна відмовила, бо менеджер з Алло у відділі ВТМ фарм лідеру ринку — це навіть не смішно. АНЦ втратила дуже багато коли пішла Анна Олександріна. Сподіваюся і дуже хочу, щоб у неї все було добре. Це найкращий керівник, з яким мені пощастило працювати. Не просто керівник, а ще й людина з великим серцем.
Пишу відкрито, не приховуючи своє ім’я, бо правди не варто цуратися.
Згодна з кожним негативним відгуком про цю компанію(я вже працюю в іншій мережі,але пишу це зараз в 23:52,чекаючи свою маму,яка нажаль працює ще в цій мережі,тому що в них переоблік!!!!)А у нас війна і комендантська година,йомайо…Працювала 3 місяці,потім пішла на лікарняний і куратор чі хто там ще вирішили,що саме мене,хвору людину на той час,мають скоротити(вони запропонували ротацію,як хтось і писав,але витримати ще одне відкриття аптеки,враховуючи стан здоровʼя,я просто б не змогла)я ні про що взагалі не жалкую,стосовно того,що саме я пішла.Тому що через місяць скоротили ще одну дівчинку і скоротили взагалі завідуючу потім
Максимум який я там бачила по зп-це 16 чи 17 тисяч,але це при тому що робочих часів було 200+
Якщо ви хочете убити свою нервову систему,своє здоровʼя вцілому і получати ті срані 20к за ці муки,то вам можна йти працювати в Анц.
Бабенко красавчик впарить АНЦ Семенову. Она в БаДМе все СТМ что могла — угробила. Начиная с Рескью, Спатона и АЦЦ, заканчивая витаминами и похудейкой по цене боинга.
Чем нужно было думать, что бы взять на работу истеричку с синдромом отличницы на руководящую должность? Она никому не верит, все лучше всех знает, все делает за всех и всеми сотрудниками недовольна.
Год работаю, вот как подняли з-п , так 2 мес я должна выпрашивать свою же з-п, начальнику они не отвечают уже дней 5, безответственные просто. Слов не хватает на них,жду место в другой сети.
В свое время работала в этой аптеке, условия были нормальные, хоть и график сложный (по 10-12 часов). Работа в аптеке хорошую стрессоустойчивость, понимание как все устроено в аптечном бизнесе. Сейчас здесь не работаю (сменила род деятельности), но воспоминания остались хорошие.
@Гость, Они все знают,поверьте .В Запорожье не лучше.Отношение,как скоту.Да,куратор так и говорит,да плевала я на девочек.
@Гость, Я с вами на 200% согласна сеть [вырезано] полное стпла я начинала из шыаарной сети и гордилась тем что работаю в анц но с приэодом всяких сео не имеющих понятия что тапое фармация спть [вырезано] и я подозреваю что снейбудет тт же что и с Медсервисом и Здоровем.
Ужас) 13 часов на ногах за 20 тысяч… куча ответственности и обязанностей, не фармацевт, а торговка, нужно впаривать, делают невыносимые условия для работы, тотальное неуважение людей к тебе, смешивают с грязью, повышают показатели для рейтинга, понижают зарплату, учишься в медецинском, а из тебя делают торгаша, еще немного и я уволюсь, отвратительно
Дуже «порядна» компанія яка вважає, що працівник аптеки не може для особистої необхідності купувати ліки більше ніж один чек на день. Мало того що пережили хворобу у родині та витратили багато коштів на ліки, ще й оштрафували на 2 тис. грн за начебто зловживання бонусною програмою. Знала б, краще у конкурентів купувала ліки. Цей ж аптека!!!! Трапляються такі ситуації що і 5 разів є необхідність докуповувати. Та вже бонусы не нараховуйте, а не штрафуйте у три!!!! кратному розмірі від суми чеку.
Ужасное отношение от руководства , как к скоту относиться. Компания выплачивает ЗП в конверте которую в конечном итоге можешь не получить так как куратор Кавуненко из Одессы может не отдать, а перекрыть косяки предыдущих работников аптеки с которых взыскать деньги не может.
Уважемое руководство в Запорожье!!! какие функции выполнянт куратор?
Проблемы аптек не решае! При обращении к куратору о не адекватном поведении сотрудников аптеки и с покупателями и с работниками аптеки реагирует фразой «Или ротация или увольнение» — сотрудника которого не устраивает.Соглашаешся на ротацию — не переводит, в конечном итоге запрашиваеш увольнение — увольняют полтора месяца. Забрать документы большая проблема, куратор может просто не отвечать на сообщении.
Знание законов не её конёк, угрожает увольнением по статье если не отработаю 2 недели. Работать в аптеке отказывалась ктегорично так, как в аптеке работают кадры не брезгуя черными схемами работы, заведующая бездарная.Куратор скользкая, удаляет смс в переписке, соответственно человеку есть что скрывать!
@Юлія директор з персоналу, с каждым Месяцем уменьшаете зарплату первостольникам, компания ничего не делает в пользу сотрудников, условия работы хуже некуда. Это вам не как Юлия сидеть на стуле ровно до 5 часов, писать однотипные ответы и получать за это деньги . Будете работать по 13 часов 2/1 и полноценный отпуск вы никогда не получите, если вы только не Юлия в этой компании. КЗОТа не существует для компании
@Анна, добрий день, мені шкода що у вас залишилось таке враження. Буду вдячна якщо розповісте що саме у вас була за співбесіда та з яким менеджером, для пропрацювання та навчання при необхідності, деталі якщо можна на пошту [email protected]
дякую за вашу рекомендацію звернутись до колег, ми з радістю переймемо гарний досвід.
Співбесіда це щось. Я такого давно не бачила. Керівництво кого набираєте. Менеджером по персоналу. Дітей з накаченим ботоксом мозгами. З таким відношенням до вас ніхто нейтиме. Повчіться в оптових цінах.
Проходила собеседование на позицию «Старшего рекрутера». При первичном собеседовании оговаривался функционал диаметрально противоположный функкционалу заявленному при онлайн-собеседовании. Руководитель,девочка,на вид лет 25-ти максимум, пыталась сумничать, задавая глупые вопросы. Рекрутер далеко от нее не ушла, задавая вопросы, ответы на которые были прописаны в резюме изначально. Девочки,если вы хотите качественно проводить собеседования, сходите на тренинги, почитайте литературу. Впечатление после собеседования очень негативное. HR- это лицо компании,транслирующее корпоративную культуру,ценности работодателя. И тут напрашивается вопрос: «Если такие некомпетентные руководители в этом подразделении,то стоит ли вообще связываться с такой компанией?». Хотя, видимо,собственника это устраивает. Не рекомендовала бы работу в этой аптеке никому
@Гость,@Гость, Я думаю податклвій потрібно розібратись з цією квазі фірмочкою,вони дійсно платять зарплати по чорній схемі.
А саме, мінімалку на рахунок в приват, а чорну зарплату на картку руського банку Sens bank. І от уже з чорної зарплати вони обирають працівників,та не виплачують чесно зароблені х коштів
Соромно, що в Україні працює руська фірмочка АНЦ
АНЦ это фирма орков,у них даже программное обеспечение называется » коллаборантор»
И товара в Аптеках у них полно с рашки