Andreas & Moskin Company

Andreas & Moskin Company

, ,

ANDREAS & MOSKIN — бренд, який динамічно розвивається та покриває усю Україну.

Отзывы о работе в Andreas & Moskin Company, зарплаты

1. 15 апреля 2024

Сложилось очень негативное впечатление с работой данной компании. В соцсетях стараются выглядеть круто и популярно, мол и бутики за рубежом и в Украине их 8, а на самом деле ни сего, ни того. Не понятно зачем было нанимать меня, так как вакансия все та же как и пару лет висела, так и висит… Зарплата не соответствует указанной в вакансии, или тому, о чем договаривались на собеседовании…

2. 28 августа 2023

Кількість пунктуаційних і граматичних помилок говорять самі за себе. Дуже дивно отримувати відповідь буцімто від стажера аж за пів року після того, як я припинив там працювати, особливо коли його стажування було неуспішним. Та й звідки якомусь «стажеру» було знати про домовленості моєї роботи та те, як я стажувався? А якщо судити по манері письма та малограмотності, то відповіла мені сама керівник. Ірино, годі брехати. Ви не надали відповідних умов праці та оплатили мою роботу несправедливо і далеко не «згідно домовленостей», особливо коли ті домовленості змінювались без моєї згоди. Отож, отримали відповідний відгук, але ж це повинно вас лише вмотивувати на вдосконалення, чи не так?@Гость,

3. 5 июля 2023

@John1, я в цей час теж стажувалась у цій компанії і можу сказати , що попри те , що я не пройшла випробувальний період , Але мене це мотивувало до самовдосконалення . І бачивши як ви стажувались у Львові , то можу сказати те, що все відносно вас було справедливо і виплачено вам згідно відпрацьованих кількох стажувальних днів , хоча є компанії де не оплачують стажування .І відверто скажу поруч з вами стажуватись було не найприємніше . Тому я вважаю правильно було довго вас не стажувати , а подякувати та розрахуватись з вами згідно домовленостей

4. 19 апреля 2023

Всім тим, хто думатиме працювати тут, моя порада – оминайте десятою дорогою. Найняли як менеджера з продажу, сказали, що існують партнери у Франції, Польщі, Словаччині, поставили завдання продати товар на 100 000 грн на цей місяць. Пізніше, як виявилось, жодних постійних партнерів не було, натомість якщо щось продали за кордон, то це була лише одноразова акція (цікаво чому). Тобто як такого постійного продажу за кордон немає й не було. При тому всьому через кілька днів затребувана планка піднялась на 10 000 євро. Гаразд, а яким чином мені продати товар на таку суму? Чи є в компанії стратегія, розвинута система постачання товарів за кордон, реальні іноземні партнери, якийсь рівень пізнаваності на міжнародному ринку? – ні, твоя робота спамити потенційним “партнерам” через інстаграм, може хтось там щось якось перегляне (практично ніхто, як можна було очікувати, нічого не переглядав, не кажучи вже про те, що відповідати ніхто не думав). Очевидно, така стратегія була від самого початку приречена на провал. Чому вони вирішили використовувати дану стратегію – невідомо, хіба що може був “попередній досвід”, доказів існування якого мені так і не показали, хоч обіцяли “ознайомити”. Хай там як, після висловлення думки про те, що компанія повинна приваблювати потенційних партнерів іншим чином замість того, щоб заставляти когось займатись безглуздою розсилкою, зі мною “закінчили співпрацю”, оплативши мій час мізерною сумою. А також заявили, що шукатимуть когось, хто має “більше досвіду в продажах”, того, хто розумітиме “всі показники продаж через переписки в інстаграмі”. Тобто те, що ніхто не хотів перечитувати ті повідомлення, є наслідком моєї некомпетентності, а не того, що закордоном їхній товар нікому не цікавий; а не в того, що в цивілізованому світі ніхто ділових листувань через інстаграм не веде. При тому варто додати, що у вакансії вказали зарплату в 15-30к, на співбесіді погодились на 14к. Смішно, що потім сказали, що заплатять лише “біля 10-ти”, тому що таку суму дозволяє бюджет. Щоб ви розуміли наскільки це «престижний» бренд. Зрештою, не заплатили майже нічого. Не кажучи вже про, що в них навіть офісу немає. Загалом, робота в цій компанії принесла розчарування. Якщо ви шукаєте роботу, де цінують своїх співробітників, то вам не сюди. Якщо ви шукаєте роботу, де не заставляють займатись безглуздими речама, то вам не сюди. Якщо ви шукаєте роботу, де платять відповідно до виконаних завдань, то вам не сюди. Не було ні регулярних продажів за кордон, ні напрацьованої системи, ні реальних партнерів, ні офісу. А весь престиж навколо бренду абсолютно вдаваний.

Добавьте зарплату в компании Andreas & Moskin Company

Добавить отзыв о работодателе Andreas & Moskin Company

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Andreas & Moskin Company?