Алюммінерал

Ми — провідний виробник сухих кормів для котів та собак, що вже десятиліття прагне забезпечити наших чотирилапих друзів смачним та здоровим харчуванням. Наша команда — це сплочена група фахівців, яка об’єднана любов’ю до тварин та бажанням створювати продукцію вищої якості. Приєднуйтеся до нас, і ми разом робитимемо світ кращим для наших улюбленців!

Отзывы о работе в Алюммінерал, зарплаты

Отзывов пока нет

Работа и зарплата в компании:

Компанія "Алюммінерал" є офіційним виробником сухих кормів для котів та собак в Україні. Їхня продукція відзначається високою якістю, довірою та спрямована на забезпечення здоров'я домашніх улюбленців. Компанія активно шукає амбітних фахівців, які прагнуть долучитися до їхньої команди та разом змінювати світ на краще для тварин.

Актуальні вакансії:

Водій: Компанія шукає водія з правами категорії B або C. Графік роботи з 09:00 до 18:00, заробітна плата в межах 20 000 – 40 000 грн. Робота передбачає маршрути по Дніпру та інколи до сусідніх міст. Компанія надає новий, комфортний автомобіль, офіційне працевлаштування та стабільну виплату заробітної плати.

Менеджер з продажу: Відповідальний за реалізацію продукції компанії, активний пошук та просування продуктів на ринку. Вимоги включають досвід роботи у сфері продажів, комунікабельність та вміння працювати в команді.

Таргетолог, SMM-спеціаліст: Відповідальний за розробку та реалізацію маркетингових стратегій у соціальних мережах, налаштування таргетованої реклами та аналіз її ефективності. Вимоги включають досвід роботи у сфері SMM та знання сучасних тенденцій цифрового маркетингу.

Компанія "Алюммінерал" розташована у місті Дніпро за адресою: провулок Універсальний 6.

Згідно з наявною інформацією, компанія має від 11 до 50 співробітників.

Відгуки про компанію свідчать про позитивний досвід співпраці та професійний підхід до роботи.

Якщо ви зацікавлені приєднатися до команди "Алюммінерал" та зробити свій внесок у розвиток якісного харчування для домашніх тварин, розгляньте можливість подати заявку на одну з відкритих вакансій.

Добавьте зарплату в компании Алюммінерал

Добавить отзыв о работодателе Алюммінерал

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Алюммінерал?