Альянс Будівельників України

Альянс Будівельників України

Компанія «АЛЬЯНС БУДІВЕЛЬНИКІВ УКРАЇНИ», це потужний логістичний холдинг, що виконує роботу «під ключ», надає широкий асортимент, інноваційні системні рішення та постійну підтримку замовників.
Компанія понад 12 років займає лідируючі позиції на будівельному ринку, виконуючи повний цикл від виробництва до введення в експлуатацію, виконує генпідрядні роботи з монтажу будівель, монолітні роботи, асфальтування, благоустрій, а також доставка сипких матеріалів, маючи у власності великий автопарк і сучасну спецтехніку.
У наших клієнтів немає необхідності звертатися за додатковими послугами до інших підрядників, оскільки ми використовуємо обладнання та витратні матеріали провідних світових брендів
Вся продукція компанії «АЛЬЯНС БУДІВЕЛЬНИКІВ УКРАЇНИ» сертифікована.

Отзывы о работе в Альянс Будівельників України, зарплаты

1. 9 апреля 2025

Пропрацювала в компанії «Альянс Будівельників України» понад два роки. Спочатку все було добре: зарплату виплачували вчасно, без затримок. Проте з кінця 2023 року ситуація різко погіршилась — почалися затримки із виплатами, які могли сягати місяця. При цьому жодної офіційної інформації чи пояснень працівникам не надавали.

Ставлення до персоналу залишає бажати кращого — повна відсутність поваги, відчуття, що з тобою поводяться як із «розхідним матеріалом».

Мене звільнили в один день після того, як я звернулася з проханням виплатити зарплату, яку затримували вже понад два тижні. На момент звільнення розрахунок так і не було здійснено, хоча обіцяли повністю виплатити всі належні кошти. Усі спроби зв’язатися з власником компанії щодо цієї ситуації були безуспішними — повне ігнорування, жодної відповідальності.

Таке ставлення до людей — неприпустиме. Компанія не виконує своїх зобов’язань перед працівниками. Будь-хто може стати «зручною жертвою» для показового звільнення — без пояснень, без компенсацій.

Не рекомендую працювати в цій компанії. Якщо не хочете працювати безкоштовно чи бути викинутими без поваги — краще обійти її стороною. Власник не цінує працівників, незалежно від того, скільки зусиль ви вкладете в розвиток компанії.

Добавьте зарплату в компании Альянс Будівельників України

Добавить отзыв о работодателе Альянс Будівельників України

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Альянс Будівельників України?