СТО «Альфа Сервіс Плюс» — автосервіс повного циклу в Чорноморську та Одесі. СТО виконує всі види діагностичних та ремонтних робіт для автомобілів будь-яких моделей та марок. Ми проводимо навіть складні відновлювальні заходи, за які не беруться фахівці інших техцентрів. У нас працюють кваліфіковані майстри з профільною освітою та багаторічним досвідом. Виконуємо ремонт автомобілів з 2019 року! Отзывы о работе в Альфа Сервіс Плюс, зарплатыДобавьте зарплату в компании Альфа Сервіс ПлюсДобавить отзыв о работодателе Альфа Сервіс Плюс Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Альфа Сервіс Плюс?
Регулярно обслуговую тут свій Ніссан і завжди чудовий результат. Що мені особливо подобається: як дівчині все доступно пояснюють і дають декілька варіантів на вибір
ТОВ «РОЗА-Л» (LIMITED LIABILITI COMPANY ROZA-L) Код ЄДРПОУ 39633783 в особі директора -Бабенка Володимира Петровича та власника — Мойсєєнка Тараса Олександровича є злочинною рейдерською організацією, яка шляхом обману та підробки документів, займається самовільним захопленням земельних ділянок.
Підприємство зареєстроване за юридичною адресою — Київська обл., Обухівський р-н., с. Перше Травня, вул. Гудима, буд. 23.
Фактично знаходиться за адресою — с. Розаліївка, вул. Кірова 71Б.
Згідно реєстру судових рішень, підприємство є фігурантом низки справ, а кількість потерпілих від неправомірних дій злочинців щодня зростає.
Використовуючи різноманітні методи, підприємство активно ухиляється від виконання судових рішень, нехтуючи нормами чинного законодавства