АЦМД

АЦМД

«АЦМД-МЕДОКС» знаходиться на Великій Окружній дорозі. До нас легко дістатися, минаючи пробки, шум і штовханину центру мегаполісу. У розділі «Контакти» Ви легко знайдете опис зручних маршрутів і версію путівника для друку, а відео-гід допоможе Вам наочними інструкціями.
«АЦМД-МЕДОКС» розташовується в окремій будівлі з просторим та містким паркуванням. До Клініки примикає невеликий сосновий ліс із затишною альтанкою. Тут можна послухати співи птахів, погодувати білок і просто перевести дух у тиші та спокої.
У самій Клініці на Вас чекає тепла та затишна атмосфера — просторі світлі коридори та приміщення, привітний персонал. Всі діагностичні та лікувальні заходи здійснюються за попереднім записом, і це ретельно оберігає наших пацієнтів від нудьги черг.
Фахівці «АЦМД-МЕДОКС» використовують найновіше та високоякісне обладнання, яким оснащена Клініка:
цифровий мамограф «Giotto image» (Італія);
магнітно-резонансний томограф (МРТ) відкритого типу «Philips-Neusoft Superopen 0,35T»;
64-зрізовий мультидетекторний спіральний комп’ютерний томограф (МСКТ, СКТ, МДКТ) Toshiba Aquillion 64 (Японія);
цифровий рентген-комплекс «Clinomat» (Італія);
5 УЗД-апаратів, у тому числі єдиний в Україні багатофункціональний УЗД-апарат експертного класу Aloka ProSound Alpha7 (Японія);
професійний Ударно-хвильовий апарат (УВТ) «Storz Medical AG» (Швейцарія);
професійний відеоендоскоп «Pentax EG-290Kp» (Японія) для проведення відеофіброезофагогастродуоденоскопії (відео-ФГДС);
професійний відеоколоноскоп «Pentax EC-380LKp» (Японія) для проведення відеоколоноскопії.
У Клініці також є багато спеціалізованої медичної апаратури — електрокардіограф, апарат для холтерівського моніторингу, цифровий кольпоскоп, спеціалізований апарат для радіохвильової терапії шийки матки та багато іншого.

Отзывы о работе в АЦМД, зарплаты

Отзывов пока нет

Добавьте зарплату в компании АЦМД

Добавить отзыв о работодателе АЦМД

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании АЦМД?