Отзывы о работодателях Киев

Elvoro

Ми — компанія, що робить повсякденне життя зручнішим. Займаємося роздрібною та оптовою торгівлею товарами для дому, господарства та побуту. Широкий асортимент, вигідні ціни, швидка доставка та увага до потреб клієнтів — наші головні принципи. У нас дружня атмосфера, можливості для зростання та стабільна робота для тих, хто цінує результат і комфорт у команді.

АКБ-Центр

Компанія «АКБ Центр» — лідер ринку акумуляторних батарей в Україні — оптові продажі, власна мережа філій та роздрібні магазини.

Румес

Ми — рекламно-виробнича компанія «Румес» з більш ніж 20-річним досвідом роботи. Пропонуємо широкий спектр послуг з розробки та виробництва POS матеріалів, а також поліграфічної продукції.

Техно Констракшн

Проектирование, монтаж и наладка силовых и слаботочных сетей в зданиях и сооружениях.

Ресторани Гусовських

Ресторани Гусовських — це надiйна команда найкращих спеціалістів з колоритної гостинностi та філігранної майстерності приготування смачних страв. Нашi засновники створюють надзвичайнi рестораннi проекти та приділяють увагу найменшим деталям, гармонійно поєднують просте і в одночас вишукане. Ми створюємо чудовi умови працi для працівніків та надаємо перевагу найкращим, адже ми концентруємось на високій якості обслуговування.

РС-Буд

ТОВ РС-Буд — надійний постачальник будівельних матеріалів у Києві і області

Dega Partners

Юридическая компания «ДЕГА консалтинг» – одна из первых украинских аутсорсинговых компаний, которая предоставляет своим Клиентам абонентское юридическое обслуживание европейского уровня.

Life Scan LLC

Діагностичний центр

Евокеар

Фармацевтична компанія Евокеар спеціалізується на розробці, виробництві, реєстрації та комерціалізації лікарських засобів, виробів медичного призначення та дієтичних добавок. Ми забезпечуємо повний спектр послуг, від створення до виведення продукту на ринок України.

Jerelia

Jerelia — український бренд, що поєднує гармонію природи та інновацій. Ми створюємо продукти для краси, здоров’я та щоденного комфорту: косметику, парфуми, засоби для дому, біодобавки та вітаміни. Наша мета — зробити якісну, натуральну продукцію доступною кожному. Модель Jerelia базується на прямому партнерстві з людьми. Ми — не просто компанія, ми — сильна мережа однодумців, яка […]

А-2 Білдінг

Компанія «А-2 БІЛДІНГ» працює на будівельному ринку України з 2019 року. Наша команда — висококваліфіковані фахівці інженерно-будівельної галузі, що мають відповідну освіту і величезний досвід. В процесі будівництва ми залучаємо до співпраці найкращих підрядників для виконання робіт специфічного характеру.

BTU Pharma

3 1 жовтня 2024 року Фармацевтична компанія «ЕНЗИФАРМ» змінила назву бренду на BTU Pharma. Це рішення підкреслює належність компанії до Біотехнологічної компанії BTU, що є лідером у сфері біотехнологій та дозволить ще краще відображати спільну місію, цінності та наукові досягнення. Серед наших препаратів: імуномодулятори, гепатопротектор, синбіотики для поліпшення функціонування шлунково-кишкового тракту, для збагачення мікрофлори та […]

Алварк Україна

Компания занимается продажей и сервисным обслуживанием грузоподъемного оборудования LINDE

Автокрісла

Компанія «Аvtokrisla.com» вже понад 16 років є одним з лідерів у сфері дитячих товарів на ринку України. «Аvtokrisla.com» одна серед перших об’єднала дві категорії незамінних продуктів для малюків та їхніх батьків, створила концепцію і втілила в життя ідею найбільшого супермаркету дитячих автокрісел і колясок в Україні.

Інтегральні Комплексні Системи

Наша компанія з 2006 року успішно працює на ринку контрактного виробництва електроніки і спеціалізується на проектуванні РЕА і монтажі друкованих плат.

Рубіжанський картонно-тарний комбінат

ПрАТ «Рубіжанський картонно-тарний комбінат» — провідний виробник упаковки з гофрокартону для різних галузей промисловості, успішно працює з 1991 року. Має дочірнє підприємство — Товариство з обмеженою відповідальністю «Трипільський пакувальний комбінат», який веде свою історію з 2002 року (http://www.rktk.com.ua/ ). Підприємство придбало багатий досвід роботи в сфері виробництва гофрованої тари для упаковки продукції, зарекомендувало себе як […]

ПМГП

ТОВ «ПМГП» — українська компанія, що спеціалізується на оптовій торгівлі товарами господарського призначення. Основні напрями діяльності: постачання широкого асортименту господарських товарів для бізнес-клієнтів та комерційних організацій.

РАС, мережа аптек

Мережа аптек по Україні «РАС» (Регіональний Аптечний Склад). Ми завжди в пошуку кваліфікованого персоналу завдяки постійному розширенню нашої сітки по Україні. Надсилайте свої пропозиції і резюме.

Eva Lab

EVA LAB — унікальна «дизайнерська лабораторія», де зібрані всі можливості виконувати складні авторські персоналізовані проєкти. У фокусі уваги команди EVA LAB — комплексне ведення проєкту від створення ескізних креслень, створення конструкторської документації та виробництва до монтажу виробів та сервісного обслуговування. Ми можемо багато розповісти про філософію компанії, про її цінності, і про бачення, проте ключову […]

Моко піца

Моко піца — це мережа технологічних піцерій з доставкою. Наші основні переваги — швидкість обслуговування, висока якість продуктів, стандарти санітарії та ідеальна чистота. Наша місія: стати улюбленою піцерією в кожному місті. Ми цінуємо наших гостей і завжди готуємо продукт високої якості. Для нас слово «клієнтоорієнтованість» не порожній звук. Завжди намагаємося залишатися на боці клієнтів і […]